10 dingen die kleine meiden met een lange vriend herkennen

Lange mannen kunnen enorm sexy zijn. Ze zijn mannelijk, stoer en hebben uitstraling. Een lange jongen daten of een relatie hebben met een lange man brengen bepaalde situaties met zich mee. Heb jij een lange vriend? Wellicht komen deze 10 dingen jou en je vriend heel bekend voor!

1. Pijn in je nek

Zeker als jullie net verliefd zijn, kan het je opvallen dat je last krijgt van je nek. Je moet enorm op je tenen staan en je hoofd naar achteren gooien wil je hem kunnen zoenen! Jullie kunnen al gauw 30 centimeter in lengte schelen. Ga op een trapje staan, ga zitten als je met hem gaat zoenen of vraag hem om iets te bukken. Het is iets minder spontaan, maar je krijgt wel minder nekpijn.

2. In bed

Lepeltje-lepeltje liggen gaat lastig. Jouw knieën komen tegen zijn billen of zijn knieën komen tegen jouw voeten aan. Je kunt heerlijk liggen met je vriend, maar omdat jullie niet even lang zijn, is het even puzzelen voor de juiste en comfortabele houding.

3. Hand in hand lopen gaat lastig

Jouw armen hangen dichter bij de grond dan zijn armen. Hand in hand lopen is daardoor lastig, omdat er zoveel verschil in lengte is. Jij als klein meisje loopt als gevolg iets met je arm omhoog en eigenlijk is dit niet erg comfortabel. Arm in arm lopen gaat daarentegen een stuk beter. Nog fijner is het wanneer hij zijn arm op jou heen slaat tijdens het lopen. Dat gaat dan wel weer goed met een lange jongen…

verliefd

4. Openbaar vervoer

Reizen met het openbaar vervoer is altijd een uitdaging voor hem. Hoe kruipt hij ooit door die lage gang van de dubbeldekker in de trein, zonder zijn hoofd te stoten? Die lange benen zitten in de weg wanneer ze tegenover iemand moeten zitten in de coupe. Vliegen met een lange jongen is ook heel lastig. Beenruimte! Neem alsjeblieft een plek met extra beenruimte. Hier betaal je meer voor maar hij zal je erg dankbaar zijn!

5. Lopen

Hij loopt altijd sneller dan jij. Vind je het gek met die lange stelten van hem en die korte pootjes van jou? 😉 Jij zet twee stappen als hij één stap neemt. Je loopt een beetje te rennen als jullie op stap zijn of hij loopt (voor zijn doen) extra langzaam. Vind een middenweg, loop bijvoorbeeld arm in arm, dan gaat het tempo lekker gelijk!

6. Dingen ophangen

Is er iets in jouw kamer of huis wat opgehangen moet worden? Dan wordt zijn hulp ingeschakeld. Ideaal die lange benen en armen! Heb je een boek van de bovenste plank nodig? Jij kunt daar nooit bij of moet een trappetje pakken. Schat, wil je dit even voor me pakken?

7. Niveau verlagen

Doet jouw vriend dit ook wel eens? Door zijn knieën gaan en zeggen: Goh, dat jij de wereld van zo laag bekijkt! Ik kan me niet voorstellen dat ik zo klein zou zijn als jij! Desalniettemin vindt hij jou sowieso erg schattig, omdat je kleiner bent. Jij vindt hem woest aantrekkelijk, omdat hij zo lang en mannelijk is!

8. Bijnamen

Hij zal je vast een aantal bijnamen gegeven hebben en jij hem ook! Een greep uit mogelijke bijnamen: kleine, korte, kabouter, hobbit, lange, lange Jan, plank, boom en giraffe. Ook al noemt hij je kleine kabouter, hij houdt wel van je en vindt het leuk om je te plagen. Plaag hem vooral terug!

9. Samen in bad

Het was zo’n romantisch idee, samen in bad. Met die lange stelten van hem is het bijna niet te doen! Het kan wel, maar het is niet comfortabel. Het scheelt al een stuk dat jij klein bent. Het is leuk voor af en toe. Samen douchen is een heel stuk comfortabeler en net zo leuk!

10. In de auto

Als jij rijdt, schuif je de bestuurdersstoel helemaal naar voren. Zit hij naast je in de passagiersstoel, dan gaat die stoel helemaal naar achteren, zodat hij zijn benen kwijt kan. Hij wordt altijd een beetje nukkig als jij vergeet de bestuurdersstoel weer naar achteren te doen, want hij komt de auto niet normaal in!

Welke van deze dingen komen jou bekend voor?

Bron: Girlscene | Beeld: Thinkstock