10 manieren om Labello lippenbalsem te gebruiken. Nummertje 5 moet elke vrouw weten!

Als ik aan een beauty product een overschot heb, dan is het lippenbalsem. Serieus, de boterberg is er niets bij. Ik ga de deur niet uit zonder een lippenspulletje in mijn tas en als ik er onverhoopt toch vergeten ben er een uit mijn immense collectie mee te nemen, dan moet ik er een kopen. Ja, moet ja. Op mijn vorige site had ik bij de beschrijving over mezelf dan ook staan dat ik een lippenspul verslaving heb wat helemaal waar is, want ik moet wat op mijn lippen hebben.

Verder ben ik heel normaal hoor. Echt. En lippenbalsem is dan ook echt een retehandig beauty product, want je kunt je nog voor diverse andere dingen gebruiken naast het op je lippen te smeren. Vandaag deel ik dan ook 10 manieren om lippenbalsem te gebruiken. Omdat ik naast lippenspul liefhebber ook nog een beauty hack fan ben. Ben je benieuwd voor welke dingen je lippenbalsem nog meer kunt gebruiken? Ik ga het je vertellen. Lees je mee?

1. Droge plekjes op je huid
Net zoals je lippenbalsem voor je droge en gebarsten lippen kunt gebruiken, kun je het ook voor andere droge plekjes op je huid gebruiken. Vooral in deze koude maanden komt dat van pas, want je hebt vast niet altijd je dagcrème bij de hand. Dus als je bijvoorbeeld op je werk opeens een droog plekje op bijvoorbeeld je kin ontdekt, kun je net zo goed even je lip balm er op smeren als EHBU: Eerste Hulp Bij Uitdroging.

2. Nagelriemcrème
Yes, nagelriemcrème of -olie is hartstikke fijn om je nagelriemen mee te hydrateren en er zo voor te zorgen dat je gezonde nagels hebt en nagelriemen zonder scheurtjes en velletjes. Maar ook hiervoor kun je prima lippenbalsem gebruiken. Zeker onderweg is dat hartstikke handig en scheelt weer ruimte in je tas. Masseer een beetje lippenbalsem in je nagelriemen en easy does it.

3. Blaren voorkomen
Lijkt het erop dat je een blaar gaat krijgen? Smeer een beetje lippenbalsem op het pijnlijke plekje. Door de balsem wordt je huid minder stroef en het creëert een barrière waardoor je een echte blaar kunt voorkomen.

4. Glad haar
Last van pluizig, springerig haar of plukjes die een eigen leven leiden en een hele andere kant op springen dan jij voor ze in gedachten had? Ook hier kun je lippenbalsem voor gebruiken. Wederom een handige beauty hack voor onderweg. Ik neem aan dat je niet altijd al je haarverzorgingsproducten bij je hebt?

Nooit geweten dat je lippenbalsem voor zo veel verschillende dingen kon gebruiken. Nummertje 5 moet elke vrouw weten! Lees het op de volgende pagina!