10 mensen die hebben bewezen dat je alles kunt veranderen wanneer je maar wilt

Wanneer je iets graag wilt moet je er hard voor werken en dan zul je zien dat vroeg of laat je dromen zullen uitkomen. Dit is iets waar sommigen wel in geloven en sommigen totaal niet. Het verschil is alleen dat de mensen uit dit verhaal hebben laten zien dat alles mogelijk is, zolang je maar in jezelf gelooft.

Wij van Debestezinnentjes hebben 10 ongelooflijke verhalen van mensen die erin slaagden hun leven te veranderen in slechts één jaar tijd. Bekijk ze hieronder:

1. Cindy werd op 49-jarige leeftijd een model en begon haar eigen bedrijf
Ondernemer

Op een dag besloot Cindy grijs te worden en ze trok de aandacht van een Dolce & Gabbana-castingagent, die op zoek was naar een model. Dat is hoe Cindy Joseph haar carrière begon. Cindy was bezig met het modelleren voor verschillende merken, maar toen besloot ze om haar eigen bedrijf te beginnen en creëerde ze een reeks huid- en make-upproducten die de huid gezond houden zonder een fantastische verjonging te beloven. Cindy gelooft dat het geheim van ware schoonheid ligt in het vermogen om te genieten van wie je bent en je leeftijd te vieren.

2. Een tatoeëerder uit Moskou versloeg kanker
tattoo

Een jaar geleden creëerde een tatoeëerder uit Moskou (Rinat Karimov) een Instagram-pagina, @rinat_vs_lymphoma. De pagina had een ongebruikelijke naam: “Fotoblog over mij dat ik lymfoom krijg en de strijd win. “Live.” Rinat vocht deze vreselijke ziekte gedurende 51 weken, en een paar maanden later vertelde hij zijn 86.000 volgers dat hij heeft gewonnen!

3. Een jong stel was onherkenbaar na het verliezen van gewicht

Justin en Lauren Shelton leiden een gelukkig leven. Ze dachten dat alles in orde was, inclusief hun gewicht, met samen meer dan 750 pond (340 kg). Het leven van het paar veranderde toen Justin ziek werd en naar een ziekenhuis moest, waar hij de diagnose kreeg van een potentiële nierinfectie. Een scan was nodig om de diagnose te bevestigen, maar de beelden kon het gewicht van Justin niet ondersteunen. Toen het gebeurde, besloten Justin en Lauren om iets te veranderen. Justin verloor 100 pond (45 kg) na een half jaar dieet en lichaamsbeweging. Als gevolg daarvan woog Justin het jaar daarop 385 pond (175 kg) en Lauren 172 pond (78 kg).

4. Een wandelende bejaarde
wandelen

Sonya Sagitova ging op 55-jarige leeftijd met pensioen en besloot te reizen. Ze ging naar een snelweg en deed haar duim omhoog, en zo begon haar verhaal. Sonya is naar meer dan 40 landen en naar bijna elke regio in Rusland geweest. “Dokters hebben mij gediagnosticeerd met talloze ziektes,” zegt Sonya, “en ze stelden zelfs voor om een ​​uitkering voor arbeidsongeschiktheid aan te vragen. Maar ik ben geen gehandicapt persoon! Ik reis non-stop door de wereld. ”

5. Geld maakt niet gelukkig

In mei 1996 doneerde een succesvolle vrouw (Heidemarie Schwermer) al haar geld aan de armen, terwijl ze alleen een koffer achterliet met essentiële dingen voor haarzelf. Ze maakte een doelstelling om te leven voor één jaar zonder geld. Eerst was Heidemarie bezig met het wassen van ramen, lopen met honden en het schoonmaken van huizen voor eten en onderdak. Nu is ze 70 en biedt ze advies en lezingen over het leven zonder waardevolle eigendommen. Aanvankelijk was ze van plan om één ​​jaar zonder geld te leven, maar haar nieuwe leven was zo ontspannen dat ze besloot nooit meer terug te gaan naar wat ze eerder had.

Wat een verhalen vol inspiratie. Dit laat duidelijk zien dat alles in het leven mogelijk is. Ben jij nog niet overtuigd? Dan moet je het verhaal van Sheri lezen die binnen anderhalf jaar miljonair werd. Lees het op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder