10 orginele dingen om te doen met je zus(je) in de zomer

Als je met een zusje bent opgegroeid hebben jullie waarschijnlijk al heel wat meegemaakt samen. Af en toe kan je de haren wel uit haar hoofd trekken, maar ze is stiekem ook gewoon je beste vriendin. Ze kent je door en door, en eigenlijk kan je geen dag zonder haar. Heb je zin om een keer wat anders te doen dan standaard samen koffie drinken? Wij maken het je makkelijk met dit lijstje met activiteiten om met je zusje te doen tijdens de heerlijke zonnige dagen.

#1. High Wine

Wijn staat bekend om gezelligheid toch? Geniet van de lekkerste hapjes met bijpassende wijntjes. Je kan het lekker op het terras in de stad doen of je kiest voor de goedkopere manier en je haalt zelf wat lekkere wijntjes in huis. Nog even bijpassende hapjes maken en de gezelligheid met je zusje kan beginnen.

#2. Huur een scooter

Huur een scooter en ga er lekker op uit. Ga naar het strand touren of door de stad. Heerlijk die wind in je haren en ondertussen word je ook lekker bruin. Jij rijdt natuurlijk, want ze blijft wel jouw kleine zusje. En als jullie een lekker terras zien in de zon kunnen jullie gelijk even aanschuiven. 😉

#3. Citytrip

Wil je het groter aanpakken dan één dagje samen? Ga dan samen op citytrip. Het hoeft niet helemaal naar New York, maar bijvoorbeeld Maastricht of Antwerpen zijn ook al hartstikke leuk en makkelijk met de auto te bereiken. Gezellig samen shoppen en outfits uitkiezen voor je zusje en vervolgens lekker op het terras mensen spotten.

#4. Dagje strand

Heerlijk om even uit te waaien op het strand en daarna lekker een drankje te doen bij die ene leuke strandtent. Even gezellig bijkletsen met je zusje en ondertussen ook een kleurtje pakken. Win-Win!

Maar wat wij je vooral aanraden om te doen met je zus(je) in de zomervakantie staat op de volgende pagina! Vooral #7 is héél leuk!