11 hilarische beelden van broers en zussen die elkaar uitdagen en in de maling nemen

Broers en zussen zijn de ergste als het gaat om elkaar gek maken. Ze kennen geen grenzen omdat ze weten dat ze aan het einde van de rit toch wel familie blijven en van elkaar blijven houden. Op wat voor manier dan ook! Veel broers en zussen worden in de tienerjaren helemaal gek van elkaar en willen eigenlijk helemaal niks met elkaar te maken hebben! Maar daarna gaat dat over in een fase waarbij ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen maar het wel heerlijk vinden om elkaar gek te maken!

We hebben een paar te grappige foto’s onder elkaar gezet waarbij broers en zussen elkaar helemaal gek maken en uitdagen! Wie is volgens jou de winnaar van de strijd? Kijk en huiver:


1. Net voordat familie voor het kerstdiner kwam heb ik mijn zus haar foto vervangen voor een foto van Poetin!


2. Ik krijg nog geld van mijn zus dus ik heb maar even haar document verstopt


3. Mijn broer heeft zijn rijbewijs gehaald, zo veilig voel ik mij bij hem in de auto….


4. 52 cornflakes op het hoofd van mijn slapende broertje


5. Mijn broer heeft mij een aardappel gestuurd per post, alweerrrr


6. Als oudere broer koop je mooie spullen voor je broertje, als broertje koop je gewoon wat je kunt betalen..


7. Hoe ik mijn hond elke keer aantreft als mijn broer op hem heeft gepast!

Elkaar in de maling nemen hoort erbij als je broers/zussen bent, en op de een of andere manier kunnen zij ook altijd heel erg creatief zijn als het gaat om elkaar gek maken!

Op de volgende pagina zie je nog meer hilarische pranks waarvan je denkt: Hoe komen ze erbij?!