14 dingen waarom een Stier het beste sterrenbeeld is

De Stier (20 april – 21 mei) is een krachtig sterrenbeeld. Ze lijken misschien afstandelijk en moeilijk te begrijpen. Maar als je dat denkt, dan is dat de reden waarom je nooit vrienden met ze kunt worden. De Stier is eigenlijk het beste sterrenbeeld en dit zijn de redenen.

1. Je zal nooit twijfelen aan je relatie
Een van de beste dingen aan een Stier is hun loyaliteit. De Stier staat voor standvastigheid. Een Stier waardeert je relatie en zal er hoe dan ook zijn of haar best voor blijven doen. Dat wil niet zeggen dat ze een relatie niet zullen beëindigen als die niet goed voor ze is. Het betekent gewoon dat een Stier zijn of haar best doet voor dingen. Ze zullen doen wat nodig is om er te komen.

2. Ze zijn duidelijk over hun waarden
Stier heeft een goed getraind rechtvaardigheidsgevoel. Zij hebben zich in hun leven geconcentreerd op wat het belangrijkst is. Stieren houden van leren, dus ze weten wat het verschil tussen goed en fout is. Ze zijn niet bang om dat met je te delen. Het beste daarvan? Ze vertellen het op zo’n rustige manier dat je je nooit verplicht hoeft te voelen om het met ze eens te zijn. Het zet je gewoon aan het denken.

3. Stieren zijn hilarisch
Dit sterrenbeeld houdt van slimme humor. Ze nemen zichzelf nooit te serieus. Je kunt niet stoppen met lachen als je bij ze in de buurt bent. Een Stier helpt iedereen om niet alleen te genieten van de grappige dingen in het leven, maar ook om de serieuze dingen.

4. Ze accepteren je hoe dan ook
Stieren staan er niet om bekend dat altijd hun oordeel klaar hebben. Als je ze om eerlijke feedback vraagt, dan zijn ze niet terughoudend in het geven van die feedback. Maar dat hoeft niet negatief te zijn. Het is gewoon omdat ze je willen helpen. Je kunt je veilig voelen bij een Stier.

5. Ze zijn koppig…Maar op een goede manier
Een van de bekendste minpunten van een Stier is hun koppigheid. Het is waarschijnlijk hun bekendste kwaliteit, maar het betekent ook dat ze dingen willen laten gebeuren. Als je in de verleiding komt om je dromen op te geven, houd dan je Stiervriend in gedachten. Stieren zullen dat nooit laten gebeuren. Zij geloven in je!

6. Zij hechten waarde aan hun onafhankelijkheid
Een Stier weet precies hoe hij of zij in elkaar zit. Ze houden ervan om zichzelf te blijven verkennen. Ze weten dat het wat tijd kost om dat te bereiken. Om deze reden wil een Stier soms graag met rust gelaten worden. Vat het niet persoonlijk op omdat een Stier zijn of haar positieve kwaliteiten wil versterken. Als ze “terugkomen”, zul je echt merken dat ze er beter van zijn geworden.

7. Ze zijn ongelooflijk geduldig
Misschien heb je het gevoel dat je altijd in de war raakt. Als je wat minder goed in je vel zit, dan vraag je je af waarom iemand het met je eens zou willen zijn. Dat is waar een Stier je bij kan helpen. Stieren kunnen erg goed luisteren. Ze willen je helpen bij het oplossen van je problemen.

8. Stieren kunnen rustig blijven
Het leven is uit de hand gelopen – maar niet voor een Stier. Als anderen bij de pakken neer gaan zitten, gaat een Stier gewoon door. Ze hebben een positieve kijk op de zaak en kunnen alles aan. Een Stier houdt niet van gezeur en drama. Ze zijn te volwassen voor dat soort dingen.

9. Ze zijn het eerlijkst
Een Stier houdt zich bezig met de werkelijkheid en niet met fantasie – ze zijn heel eenvoudig. Ze zullen je altijd de waarheid te vertellen – ook al zorgt dit ervoor dat ze gemeen lijken. Een Stier houdt van duidelijke feiten die waar zijn. Ze zullen niet aarzelen om de feiten te verdraaien. (Maar alleen op de juiste momenten… een Stier zal nooit een feestje willen verpesten.)

10. Ze zullen je beschermen
Stieren plaatsen hun relaties boven alles. Als je een Stier als partner hebt, laat ze dan niet gaan! Een Stier zorgt ervoor dat niemand zijn of haar dierbaren zal kwetsen. Ze zijn klaar om je te verdedigen.

11. Je kunt altijd op ze vertrouwen
Een Stier lijkt misschien heel beschermend. Zij beschermen hun eigen hart alsof het jouw hart is! Stieren hechten waarde aan eerlijkheid en betrouwbaarheid, zodat ze niet meteen de eerste de beste relatie aangaan. Ze willen er zeker van zijn dat het voor de lange termijn kan zijn. Als je eerlijk tegen ze bent, dan zullen ze aardig tegen je zijn.

12. Ze zijn zeer vastberaden
Stieren zullen zich altijd standvastig zijn. Als ze een duidelijk doel voor ogen hebben, bekijken ze precies wat er nodig is om daar te komen. Ze zullen er net zo hard naartoe werken totdat ze gelukkig zijn. Het is hun gevoel voor focus dat van een Stier het beste sterrenbeeld maakt.

13. Je kunt ze altijd om advies vragen
Stieren zijn ongelooflijk betrouwbaar. Ze vertellen je precies hoe het zit. Dit zorgt ervoor dat ze goed te vertrouwen zijn. Als je ooit een probleem hebt, ga dan naar een Stier. Ze zullen je helpen bij het oplossen van je problemen.

14. Zij willen de beste dingen in het leven
Stieren hebben zeer hoge normen. Ze nemen geen genoegen met onzin! Een Stier gaat voor kwaliteit boven kwantiteit. Als je met een Stier omgaat, moet je je speciaal voelen. Ze hebben jou gekozen, omdat ze weten dat je aan die normen voldoet.

Heb je een Stier in je leven? Zo ja, hebben ze deze kenmerken? Laat ons weten wat je zo leuk vindt aan de Stieren in je leven en deel dit met ze om ze te laten zien hoeveel ze voor jou betekenen!

Bron: APOST