15-jarige klaagt zijn ouders aan die camera’s installeerde om hem te stoppen met masturberen

Een tiener is van plan om zijn ouders aan te klagen die naar verluidt camera’s in zijn slaapkamer en badkamer hebben geïnstalleerd om te voorkomen dat hij masturbeert.

De 15-jarige beweert dat de camera’s rond zijn huis zijn geïnstalleerd nadat zijn vader hem betrapte op masturberen eerder deze maand.

Op sociale media probeerde hij juridisch advies te krijgen en bestempelde de tiener het handelen van zijn vader als ‘beschamend’ en benadrukte dat het zijn privacy ‘vernietigt’.

De onbekende 15-jarige postte op het juridische advies van Reddit en vroeg mensen online om advies over wat hij moest doen.

De tiener schreef, volgens The Sun:

Ik ben 15 en vind dat ik mijn eigen lichaam mag aanraken. Dit is beschamend en vernietigt mijn privacy, help alsjeblieft.

Mijn vader kwam binnen zonder te kloppen en begon tegen me te schreeuwen. Hij en mijn moeder hebben me vervolgens gelaten en gezegd dat ik mezelf niet mag aanraken.

De jongen, uit Alaska, beweert dat zijn ouders camera’s hebben geïnstalleerd in zowel zijn slaapkamer als de badkamer om te voorkomen dat hij masturbeert.

Terwijl hij uitlegde hoe zijn ouders tegen seksuele activiteiten zijn vóór het huwelijk, beweerde de tiener dat ze hem ook verbieden deel te nemen aan seksuele voorlichtingslessen op school.

De 15-jarige schreef:

Ik vroeg het mijn vader en hij zei dat ze camera’s in mijn kamer en de badkamer hebben geïnstalleerd, zodat ze kunnen controleren en ervoor zorgen dat ik niet masturbeer.

Ik zei dat dat niet normaal was, en toen zei hij dat ik maar moest instemmen om niet te masturberen en dit houdt me aan de afspraak.

De tiener ging verder met beschrijven hoe hij bij hem thuis een Amazon-pakket vond en ontdekte de beveiligingscamera’s erin.

De ouders van de jongen vertelden aan hun zoon dat ze elke dag de camera’s controleren om er zeker van te zijn dat hij niet aan het masturberen was.

Reddit-gebruikers adviseerden de tiener om met een andere volwassene te praten over deze kwestie, waarbij zij benadrukten dat hun gedrag niet acceptabel is. Een persoon beschreef het gedrag van zijn ouders als ‘buitengewoon alarmerend’, terwijl een ander zei dat het ‘extreem ongepast’ was.

Anderen moedigden de jongen aan om zich uit te spreken en hem gerust te stellen dat masturbatie ‘volkomen normaal’ is en niets om voor te schamen.

De jongen plaatste later een nieuwe post met de titel: ‘Na mijn vader te confronteren over de camera’s die in mijn kamer zijn geplaatst werd het veel erger’ – vervolgens zijn de posts verwijderd.

Het is niet bekend wat er met de situatie is gebeurd of dat de camera’s uit de kamer van de jongen zijn verwijderd.

Als je een verhaal hebt dat je wilt vertellen, stuur het dan naar ons via [email protected]

Wat vind jij? Reageer hieronder