13 redenen waarom het dragen van een helm altijd een heel goed idee is

Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat motorrijders altijd een helm moeten dragen, wat er ook gebeurt.

Als je er echter nog steeds niet van overtuigd bent dat het dragen van een helm altijd iets meer dan een goed idee is, dan is het handig om de volgende afbeeldingen te bekijken. Ze illustreren 15 belangrijke redenen waarom een helm nodig is, ongeacht hoe geweldig je kunt rijden (of denkt dat je kunt rijden). Het is heftig om deze foto’s te zien en je voor te stellen wat er met deze jongens zou zijn gebeurd als ze geen helm droegen, toch?

#1 En dit is waarom je een helm moet dragen…

#2 Mijn gezicht en hoofd maakten de grootste klap tegen de boom. Ik nam een voltreffer in mijn gezicht waardoor de dokter zei dat ik geluk had dat ik een integraalhelm droeg. Het barstte niet, het vizier brak niet. Mijn jukbeenderen waren niet verpletterd of gekneusd, mijn wervelkolom was in orde, mijn nek was slechts licht verstuik en mijn tanden waren intact! Daarom moet je altijd je helm dragen!

#3 Deze schijf viel op mijn hoofd..

#4. Hierom moeten kinderen een helm dragen als ze gaan skaten

#5 Dit is waarom je altijd al je spullen moet dragen

#6 Dit is de helm van een patiƫnt nadat hij een ongeluk heeft gehad met zijn racefiets