15 tattoos waar prachtige en ongelooflijk bijzondere verhalen achter verschuilen

Tegenwoordig zijn tatoeages zo normaal dat veel mensen er niet eens meer van opkijken. We laten tatoeages zetten om mensen te herinneren, mooie gebeurtenissen te vereeuwigen op ons lichaam of omdat een woord of een afbeelding ons heel veel steun geeft. Ook worden tegenwoordig op elke plek tatoeages geplaatst. De handen, de nek en het gezicht zijn nog steeds een beetje een no-go gebied voor tatoeages omdat deze te zichtbaar zijn maar op andere plekken worden deze maar al te vaak geplaatst.

We hebben al kunnen zien dat het soms beter is om bepaalde tatoeages niet te plaatsen, zoals hier, omdat het tatoeages kunnen zijn met een criminele achtergrond. Je kunt dan in de problemen raken als je die laat zetten puur omdat je zie leuk vindt.

We hebben nu enkele tatoeages gevonden waarbij de betekenis zo mooi en liefdevol is dat het je hart zal verwarmen. Kijk snel naar de collectie hieronder:

Opa heeft een gehoorapparaat laten tatoeëren

3 generaties..

Ik vond mijn benen altijd zo lelijk,  ben er nu wel gek op aan het worden

Aandenken aan mijn broertje

Ik heb een hersenontsteking overleefd en dit zijn de MRI scans van mijn hersenen

Aandenken aan mijn vader

Tattoos kunnen zoveel herinneringen en gevoelens bij iemand oproepen, mijn hart smelt als ik naar de tattoos kijk. Kijk snel top de volgende pagina voor nog meer prachtige tatoeages