24-jarige woog 300 kilo. Kijk eens naar haar transformatie nadat ze 120 kilo verliest.

Amber Rachdi uit Oregon, VS, was altijd te zwaar geweest. Maar toen ze 24 was, was ze te ver heen. Ze woog 300 kilo en kon niet langer voor zichzelf zorgen. Ze was weer bij haar ouders gaan wonen zodat die haar konden helpen.

Ze wist dat ze zo niet langer kon leven en haar vriend Rowdy moedigde haar aan een verandering te ondergaan, schrijft Britse krant The Daily Mail.

Ze ging alleen nog maar haar huis uit om eten te kopen en was compleet afhankelijk van haar elektrische rolstoel. Het vet had niet alleen mentaal zijn weerslag op Amber, ook fysiek. De dikke lappen vet moesten met een lange borstel gewassen worden zodat ze geen schimmel kreeg.

Als laatste kans besloot ze mee te doen aan de serie ”My 600lb Life” in een poging haar gewicht onder controle te krijgen. Op dat moment at ze meer dan vier grote maaltijden per dag plus heel veel snoep. Hoe ongelukkiger ze was, hoe meer ze at.

Ze zat in een vicieuze cirkel en kon niet eens meer slapen met haar vriend omdat ze zoveel overgewicht had. Ze hadden geen seksleven. Dus besloot ze dat haar leven drastisch moest veranderen! Bekijk op de volgende pagina hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen!

Wat vind jij? Reageer hieronder