28 foto’s waarbij tattoo artiesten een geweldige tattoo hebben gemaakt om littekens & moedervlekken te verbergen

Sommige mensen hebben littekens die niet alleen hun zelfrespect beïnvloeden, maar ook echt traumatische herinneringen oproepen telkens wanneer ze ze zien. Anderen zijn geboren met moedervlekken waar die ze maar niet kunnen accepteren en hun zelfverzekerdheid belemmeren. Omdat littekens soms hele moeilijke dingen zijn om te wissen, is de beste manier om de controle over je lichaamsbeeld te krijgen, je littekens te transformeren in iets positiefs, iets dat je zelf hebt gekozen.

Tattoo artiesten zijn ongelooflijk creatieve mensen die vaak de extra uitdaging van het omgaan met een litteken kunnen waarderen om er echt iets unieks van te maken.

Onderstaande lijst staat vol met mooie, grappige en ronduit geniale manieren waarop tatoeages oude wonden en littekens hebben getransformeerd naar prachtige en positieve beelden. Hetgeen ook de mentale littekens die voortkomen uit de oude wonden en littekens, geneest.

Scroll naar beneden om ze zelf te bekijken, de een is nog mooier en artistieker dan de ander! elke keer als je denkt dat het niet mooier kan, zie je weer een ander prachtig kunstwerkje. Mooi om te zien dat mensen op deze manier geholpen kunnen worden en weer gelukkig worden.