32 gedachten die er door je heen gaan als je met het openbaar vervoer reist

Het openbaar vervoer: we hebben er een hekel aan, maar we kunnen ook absoluut niet zonder. Sinds het studentenreisproduct is geactiveerd maken steeds meer jongeren gebruik van de gratis dienst. Het is heel fijn dat die mogelijkheid er is, maar dat neemt niet weg dat we ons soms ontzettend kunnen storen aan van alles en nog wat. Reis jij weleens met het ov? Dan herken je deze gedachten sowieso.

1. Pff, ik hoop dat er in ieder geval plek is om te zitten…

2. Waar heb ik mijn ov-kaart?

3. Huh, ben ik nou wel of niet ingecheckt?

4. Wat gebeurt er eigenlijk als ik niet ingecheckt ben? Ik heb toch gewoon een abonnement? Vast geen probleem.

5. Ah heerlijk, ik zie een zitplaats.

6. Weten mensen soms niet wat deo is?! Man, wat stinkt het hier.

7. Volgende halte… Ik kijk gewoon naar buiten zodat mensen niet vragen of ze naast me kunnen zitten.

8. Fijn, controle… waar heb ik mijn ov-kaart weggestopt?

9. Shit hij komt steeds dichterbij.

10. Lijk ik eigenlijk wel op de foto op mijn ov?

Lees voor nog meer gedachten die er door je heen gaan als je met het openbaar vervoer reist de volgende pagina!