5 gevaren voor de gezondheid van je kind die iedereen zou moeten weten

De kindertijd is een prachtige periode en ouders staan ​​klaar om alles te doen voor hun kind zodat zij zorgeloos kunnen genieten van deze mooie tijd. Maar soms vergt het heel veel van de ouders en het is een periode waarbij er veel gevaren om de hoek komen kijken.

Om ervoor te zorgen dat iedereen bekend is met de gevaren voor de gezondheid van kinderen hebben wij 5 dingen gevonden die meer kwaad dan goed doet voor je kinderen:

5. Loopstoeltjes

Het is bewezen dat de loopstoeltjes schade toebrengen aan baby’s.

 • Baby-blessure (meer dan 8.000 gevallen per jaar in de VS alleen).
 • Ongelijke spiervorming, vervorming van voeten en benen.
 • Wervelkromming als gevolg van de zware belasting (de rug van een kind krijgt geen vorm en mist de noodzakelijke rondingen vóór de leeftijd van één jaar).
 • 4. Sap en melk

  Gepasteuriseerde vruchtensappen bevatten weinig vitaminen, maar zijn rijk aan suiker die tandproblemen en obesitas veroorzaken

  3. Fel Speelgoed

  Kinderen verkennen de wereld om hen heen en krijgen sociale ontwikkelingen via hun speelgoed. Onnatuurlijke kleuren, elektronische geluiden en veel details in speelgoed hebben een negatief effect op de ontwikkeling van creatief denken en beïnvloeden de vorming van persoonlijkheden: agressief gedrag, angst en tiener-depressie zijn mogelijke uitkomsten.

  Kies speelgoed van natuurlijke kleuren en materialen: hout of stof. Een spel is goed voor de ontwikkeling en beter dan entertainment, dus speelgoed moet realistisch blijven.

  Dit zijn al een paar gevaren die mensen vaak over het hoofd zien, maar van groots belang zijn. De gevaren op de volgende pagina zijn nog herkenbaarder! Lees snel verder, want hier moet iedereen vanaf weten!
  Vorige pagina1/2