6 dingen die je nooit voor je vriend zou moeten doen

Wij vrouwen zijn vaak heel erg zorgzaam en heel erg behulpzaam! Soms zelfs te waardoor we ons soms per ongeluk bemoeien in dingen waar wij ons eigenlijk niet moeten mensen. Wij willen altijd het beste voor iedereen en proberen daarom altijd de moeder Theresa uit te hangen en alles voor iedereen die ons lief is te regelen.

Mannen zijn juist vaak heel erg zelfstandig en dan is het soms niet goed om zo verzorgend te zijn voor hen. Zij willen juist graag alles zelf doen en het helpen kan dan erg verstikkend werken.

DeBesteZinnentjes heeft opgesomd welke 6 dingen je beter niet voor een man kunt doen ok je relatie goed te houden

1. Alles voor hem willen oplossen en je met al zijn zaken bemoeien2. Alleen maar dure cadeau’s geven. Hiermee kun je een verkeerd signaal afgeven. Echte liefde zit niet in de prijs van spullen en materialen.


3. Elke keer maar schouder bieden om op uit te huilen. Mannen willen een vrouw die hen inspireert en positieve oplossingen heeft

Mannen houden van jagen, dat moet je nooit vergeten! Daarom is het belangrijk dat je een beetje moeilijk doet en niet te aanwezig bent voor mannen. Op de volgende pagina lees je nog 2 goede tips hoe je je vriend aan je bindt en ervoor zorgt dat hij helemaal gek op jou is en blijft