7 dingen waar mannen vaak aan denken, maar niet met vrouwen delen

Mannen en vrouwen hebben veel overeenkomsten en verschillen. Vandaag lijkt het erop dat we elkaar beter dan ooit zouden moeten gaan begrijpen omdat we steeds meer over elkaar kunnen lezen en we tegenwoordig ook veel meer open zijn. Vrouwen blijven echter nog steeds een mysterie voor mannen en mannen worden niet duidelijker voor vrouwen.

De mooie vrouwelijke helft van de redactie van DeBesteZinnentjes vroeg mannen om hun hart te openen en hun verborgen gedachten over vrouwen met ons te delen.

Hieronder een overzicht van hoe mannen denken en zijn:

1. Gelukkig hebben mannen hun eigen schoonheidsstandaarden en houden ze van alle vormen en soorten en maten. Mannen zoeken vaak naar het mooie in elke vrouw

2. Ook mannen houden heel erg van roddelen, en dan vooral over vrouwen

3. We willen graag dat je ons dingen gooit in plaats van ze gewoon aan ons te geven. We willen graag de snelheid van onze reactie en behendigheid controleren. Wanneer we tijdens het gooien iets vangen, streekt dat onze ego.

4. Mannen vinden het heel sexy als je hun gedragen blouse aandoet.. Hun luchtje op jullie lichaam en jullie naakte benen eronder, maakt hen helemaal gek

5.
Mannen houden ervan als je zelf initiatief toont, vraag niet alles maar bepaal ook dingen. Mannen houden van vrouwen met een beetje pit.

Nog niet genoeg van de manier hoe mannen denken, kijk dan snel op pagina 2

Wat vind jij? Reageer hieronder