7 herkenbare dingen wanneer je single bent tijdens Kerstmis

Single zijn is echt zo erg nog niet, behalve met kerst. In december is het opeens een stuk pijnlijker om geen vriendje aan je zijde te hebben. Een schrale troost: you’re not the only one! Deze dingen hieronder herken jij vast en zeker als je single bent tijdens kerst.

1. Alle verliefde stelletjes bekijken All You Need Is Love op kerstavond. Geen tissue die tegen jouw tranen op kan. Je bent blij voor ze en absoluut niet jaloers, nee!

2. Een mistletoe is leuk en romantisch, als je verliefd bent… Niet als je single bent en een kus van je achternichtje krijgt.

3. Jij hoeft de kerstdagen niet met je schoonfamilie door te brengen en zit in tegenstelling tot je ‘happy together friends’ op Tweede Kerstdag alleen op de bank Bridget Jones te bingewatchen. Geen idee of dit nu eigenlijk een voordeel of nadeel is?

4. Je voelde hem waarschijnlijk al aankomen. De vraag van je oom tijdens het kerstdiner: ‘Heb jij nog steeds geen vriendje?’. Nope, next question please. Autsj, blijft pijnlijk!

5. Alles wat je op televisie ziet heeft opeens te maken met verliefdheid en dat begint langzamerhand frustrerend te worden. Nog steeds niet jaloers, nee!

6. Als je gaat shoppen koop je extra veel cadeaus voor jezelf, want het is niet zo dat je iemand hebt waar je al je geld aan kunt uitgeven. Not bad at all!

7. Ach, misschien is dit ook wel de laatste kerst dat je single bent? Geniet er nog maar van, voordat het voorbij is!

Bron: Girlscene