7 “imperfecte” modellen die eindelijk het ideaalbeeld van de modewereld veranderen

We leven in een wereld die zoveel standaarden kent ten aanzien van schoonheid, kleding, lichaam, voeding, uiterlijke verzorging en mentale ontwikkeling dat we steeds allemaal proberen bij te benen een aan het ideaalbeeld te voldoen. Helaas is het in de praktijk anders en zijn we niet allemaal zo “perfect” als de foto’s van de modellen ons doen geloven dat zij dat wel zijn. Naast het feit dat er heel veel wordt gelogen op instagram en in de roddelmagazines, zien wel steeds meer celebrities die de “echte” ik laten zien door pure en niet bewerkte foto’s te plaatsen op hun pagina. Het is allemaal namelijk niet zo perfect als dat het lijkt. Het zijn gewone mensen net als alle andere niet bekende mensen en het wordt tijd dat dat ook wordt laten zien.

ZO heeft iedereen persoon en ieder lichaam een verhaal en is het goed dat we dat aan elkaar laten zien en we er niet voor wegkijken! Zo is het bijvoorbeeld heel goed dat er steeds meer modellen met een maatje meer zijn, dat er steeds meer mensen zijn met littekens, misschien wel zonder haar en met lichamelijke afwijkingen die model staan voor grote namen. Zo creëren we een mooiere wereld waarbij ieder uniek is en we niet allemaal naar hetzelfde ideaalbeeld hoeven te streven.

Nu hebben we modellen verzameld die het ideaalbeeld helemaal wegwuiven zoals deze nu is en een nieuw ideaalbeeld creëren want imperfectie is perfectie!

1. Sara Geurts

Zij is pas 28 jaar oud maar door een afwijkende genetische ziekte lijkt zij ouder en zij heeft het aangedurfd om met haar genetische afwijking voor de camera te kruipen.. KNAP!

2. Precious Lee

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#ATL Belle

Een bericht gedeeld door P R E C I O U S (@preciousleexoxo) op


Met haar maatje meer is ze een prachtige verschijning die steeds meer voet aan de grond van fashionwereld krijgt

3. Refilwe Modisellehttps
https://www.instagram.com/p/3OQSFDMBMd/?utm_source=ig_embed
Zuid Afrikaanse dame die model is en Albinisme heeft

4.Nastya Kumarova
https://www.instagram.com/p/BvWJwVjHvxd/?utm_source=ig_embed
Zij heeft niet genoeg pigment in haar haren, haar ogen en haar huid waardoor ze heel erg wit is

5. Alba Parejo
https://www.instagram.com/p/BS67U4Bg2Xp/?utm_source=ig_embed
Zij is geboren met meet dan 500 moedervlekken op haar lichaam. Doordat ze enkele grote weg heeft laten halen heeft ze nu ook littekens op haar lichaam

Het is belangrijk dat we allemaal in onszelf geloven en weten dat we allemaal prachtig zijn! Daarom moeten we trots zijn op de mensen die zich zo bloot durven te geven en zichzelf zo aan de wereld laten zien.

Kijk voor nog meer modewereld veranderde krachtige mensen op de volgende pagina, Vooral Model Kelly zal je verbazen hoe sterk zij is..