7 simpele trucs om er geweldig uit te zien zonder make up

Iedereen kan zicht prachtig maken met make-up maar iedereen is ook heel mooi als ze geen make-up op hebben! En dat is iets wat niet iedereen weet! Veel mannen houden er ook van als vrouwen minder make-up op hebben en veel vrouwen weten niet hoe mooi ze kunnen zijn, of misschien wel hoeveel mooier ze zijn zonder make-up.

Er zijn altijd wel een paar trucjes om zonder make-up een mooiere huid of lippen of ogen te hebben, wij hebben de 10 beste tips onder elkaar gezet zodat jij voortaan durft om zonder make up over straat te gaan! En wees gewaarschuwd, mannen zullen meer naar je kijken maar je bent PRACHTIG!


1. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen mooi en natuurlijk zijn bijgewerkt


Als iemand naar je kijkt vallen je neus en je wenkbrauwen als eerste op, aan je neus kun je natuurlijk niets doen maar aan je wenkbrauwen wel! Daarom is het heel belangrijk dat deze altijd mooi, netjes en strak zijn!

2. Breng de aandacht naar je ogen

We hebben niet altijd make up nodig om je ogen eruit te laten springen! Gebruik een wimperkruller om een meer open blik te creëren waardoor je ogen er prachtig uit zullen komen te zien!


3. Zorg voor witte tanden!


Witte tanden zijn altijd belangrijk omdat tanden je hygiene laten zien en je gezicht helemaal kunnen laten stralen! Zorg voor een mooi schoon en wit gebit! Tip: Poets ook met kokosolie!


4. Zorg voor mooie gezonde lippen


zorg ervoor dat ze zacht en niet gebarsten zijn en drink genoeg water!

Een stralende huid is wat we allemaal willen! Vergeet niet de tips op de volgende pagina op te volgen en je zult voortaan altijd een mooie stralende huid hebben.