8 geheimen van mannen waar vrouwen niks van weten

Mannen worden nog steeds vaak verkeerd begrepen omdat vrouwen en mannen soms echt op een hele andere golflengte met elkaar communiceren.

We hebben een lijst samengesteld van dingen waar je mannen blij mee kunt maken..

1. Dames, als mannen even alleen willen zijn ligt dat echt niet aan jou. Dan willen ze gewoon even me-time

2. We verwachten niet dat je voor altijd zo mooi zal zijn zoals je nu bent maar we kijken er wel naar uit hoe je zal veranderen en dat blijft ons altijd fascineren

3. Een keer vroeg mijn vrouwelijke collega mij om haar auto te repareren. Ik hielp haar maar werd erg vies tijdens het repareren. Ze vroeg of ik naar binnen wilde gaan om te douchen. Ik weigerde omdat ik geen schone kleding bij me had. De vrouw giechelde alleen maar als antwoord: Ja, we zijn niet erg slim als het gaat om tussen de regels lezen! Jullie moeten duidelijk zijn bij ons

4. Mannen houden er van als je hen op date vraagt.

5. Mannen houden ervan als je hen een beetje uitdaagt en dingen naar hen gooit zodat zij het moeten vangen en kunnen laten zien hoe goed zij zijn!

6. We hebben vaak gekke hobby’s en als een vrouw zelfs maar de minste belangstelling voor onze hobby’s heeft, waarderen we dat enorm. Ik ben een gamer en mijn vrouw kijkt vaak naar me om te spelen, en stelt vragen en ik vind het geweldige dat ze interesse kan tonen in dit soort niet boeiende dingen.

7. Soms zijn wij heel erg toe aan lichamelijk contact, al is het een kleine aai. Alleen maar omdat ook wij soms bevestiging nodig hebben dat je echt van ons houdt en dat je mij belangrijk vindt.

8. We fantaseren vaak over het redden van de wereld van terroristen en andere dreigementen. In mijn hoofd ben ik de grootste actieheld ter wereld. Ik heb talloze vliegtuigen, boten en vrouwen in nood gered. En natuurlijk heb ik mijn familie vele malen gered.