8 jaar geleden werden ze de mooiste tweeling aller tijden genoemd. Zo zien ze er vandaag uit:

Ava Marie en Leah Rose Clements zijn nog maar acht jaar oud en worden al de mooiste tweeling ter wereld genoemd.

Deze meisjes, geboren op 7 juli 2010, waren al op jonge leeftijd natuurlijke schoonheden,. Hun moeder, Jaqi Clements, zei dat ze vaak werd gestopt door vreemden op straat die wat tegen de meisjes zeiden over hun opvallende uiterlijk. Deze constante opmerkingen van vreemden hebben ervoor gezorgd dat de moeder zich is gaan verdiepen in de modellenwereld.

Jaqi raakte echter afgeleid toen de gevreesde peuterjaren naderde voor haar zoontje. Het kostte Jaqi allemaal te veel tijd om op dat moment door te gaan met het uitzoeken, dus heeft ze de dromen van het modellenleven een beetje uitgesteld.

Toen het leven eindelijk wat rustiger werd, was Jaqi in staat om de mogelijkheden van een carrière als model voor Ava en Leah te verkennen. Het is dan ook geen wonder dat ieder modellenbureau waarmee Jaqi contact opnam, de meisjes graag wilde tekenen.

Het duurde niet lang voordat ze bij twee agentschappen tekenden. Jaci heeft ook een Instagram-pagina gemaakt om de schoonheid van haar meisjes te laten zien. Op dit moment heeft deze pagina meer dan 700.000 volgers en er komen elke dag volgers bij.

De lieve meisjes zijn meer dan alleen modellen. Ze zijn ook bezig met hun zwem- en dansteams. Hun broertje is net zo schattig en doet nu zijn eigen modellenwerk.

Het is niet moeilijk om te zien waar de kinderen hun schoonheid vandaan hebben als je de foto’s van hun opmerkelijke ouders ziet.

Nou, wat denk jij? Zijn Ava en Leah nog steeds de mooiste tweeling ter wereld? Laat het ons weten in de reacties hieronder en zorg ervoor dat je iedereen vertelt over hun ongelooflijke schoonheid!

Bron: APOST