8 redenen waarom je vandaag nog een puppy in huis moet halen

Ken jij iemand die puppy’s niet leuk vindt? Precies, deze mensen bestaan niet. Uren kun je kijken naar zo’n kleine pluizenbol. Een beetje kroelen en praten tegen dat beestje. Heerlijk is dat. Er zijn zoveel redenen waarom jij zo’n klein beestje gewoon móét hebben. Heb jij nog geen puppy? Lees dan dit artikel en je haalt er vandaag nog eentje in huis.

1. Een puppy maakt je elk moment van de dag aan het lachen
Als je mondhoeken even niet omhoog staan, hoef je maar een paar seconden naar dat vrolijke beestje te kijken en jouw humeur slaat compleet de andere kant op. Wat zijn het ook lekker gekke beestjes.

2. Je hebt iets om voor te zorgen
Hoe heerlijk is om voor een beestje te zorgen? Lekker het moedertje uithangen. Even borstelen, wassen, eten geven en uitlaten. Verantwoordelijkheid noemen ze dat ook wel. Niet alleen jij, maar ook je maatje wordt hier intens gelukkig van.

3. Je kunt lekker babbelen
Als je even je ei kwijt wil, dan kan dat gewoon. Als je ouders niet thuis zijn en je vriendin heeft geen tijd, dan kun je lekker babbelen met je puppy. Die beestjes kunnen zo fijn luisteren.

schattige puppy

4. Je hoeft je niet te vervelen
Soms heb je van die momenten dat je echt niet weet wat je moet doen. Gelukkig is dat verleden tijd als je een puppy in huis hebt. Even met de bal gooien, een stukje wandelen of gewoon lekker knuffelen. Vervelen? Echt niet!

Nog meer redenen waarom je vandaag nog een puppy in huis moet halen lees je op de volgende pagina…

Wat vind jij? Reageer hieronder