9 dingen die ongezond lijken maar eigenlijk best gezond zijn

Het liefst eten we pizza voor ontbijt, lunchen we met gevulde koeken en dineren we met een zak chips. Right? Helaas houden we ook die killerbody in ons achterhoofd en proberen we de ‘slechte’ producten te beperken. Gelukkig zijn er ook heel veel producten waarvan mensen dénken dat ze slecht zijn, maar eigenlijk best gezond zijn. Hier een lijstje en geloof ons, hier word jij vrolijk van.

1. Pindakaas
Maar in noten zitten toch heel veel calorieën? Klopt. Maar noten bevatten ook heel veel goede vetten. Pindakaas bestaat voor een groot deel uit onverzadigde vetten en dat draagt bij aan de gezondheid van je hartvaten. Elke dag een bammetje pindakaas is dus niets mis mee en vermindert zelfs het risico op een hartaanval.

2. Kaas
Yes, ook kaas hoeven we niet langer te skippen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat je bloeddruk daalt door kaas en je gewicht op peil houdt. Kom maar door met die kaasplank!

3. Aardappelen
Dit betekent natuurlijk niet dat een frietje mayo en een zak chips gezond zijn. Maar wat aardappeltjes gebakken in olijfolie passen prima in een gezond eetpatroon. Ze zitten namelijk bommetje vol vitamine C en B6.

Van nummer 7 wist ik niet dat het nog best gezond was?! Komt dat even goed uit! Lees snel verder op de volgende pagina en laat je verrassen!

Vorige pagina1/2