9 dingen waar alle vrouwen van houden maar het nooit zullen toegeven..

Soms is het moeilijk om vrouwen te begrijpen omdat ze vaak een “Ja” zeggen wanneer ze “Nee” bedoelen. En zo zijn er nog veel meer dingen die vrouwen vinden en voelen en waar zij van houden zonder dat ze dit ooit zullen toegeven.

Wij van DeBesteZinnentjes hebben een paar belangrijke feitjes op een rijtje gezet zodat wij mannen vrouwen eindelijke beter zullen leren begrijpen:


1. Wij vrouwen houden ervan om bekeken te worden


Vrouwen houden ervan om bekeken te worden en vooral als we ons haar mooi hebben gedaan en make-up perfect zit en de perfecte outfit aan hebben. Onze zelfverzekerdheid groeit en onze dag kan niet meer stuk


2. Als andere vrouwen jaloers zijn


We zullen dit nooit toegeven maar het streelt onze ego als we bekeken worden door een jaloerse meid. Hierdoor wordt bevestigd dat we er wel mogen zijn


3. Als mannen met ons flirten


Kleine begannen geven ons een gevoel van blijheid en zelfverzekerdheid, zoals een lach van de barista die onze koffie klaarmaakt of een lach van een man die ons passeert.


4. Als mannen voor ons vechten


Niets zo romantisch als mannen die bekvechten omdat ze beiden bij mij willen staan.. Ik voel mij gevleid en kan hier stiekem heel erg van genieten..


5. Als mannen niet heel erg op hun geld hoeven te letten


We zijn niet heel erg op geld belust, maar het is een heerlijk gevoel als mannen daar niet over na hoeven te denken en het aan ons kunnen uitgeven.


Wil je weten hoe je vrouwen nog beter kunt begrijpen en eerder die leuke vrouw haar aandacht kunt krijgen? Zie de volgende pagina voor nog meer bekentenissen van vrouwen..