90’s kids opgelet! De Tamagotchi is terug en deze versie wil je zeker hebben!

De Tamagotchi! Eigenlijk hoorde je er gewoon echt niet bij als jij niet je eigen Tamagotchi had die jij met alle liefde verzorgde en waar je een traantje voor wegpinkte op het moment dat jouw geliefde diertje was overleden! We wilden allemaal zo’n liefdevol schattig diertje om onze liefde bij kwijt te kunnen en waren stiekem allemaal teleurgesteld dat we hier te oud voor werden.. Maar we hebben goed nieuws! De Tamagotchi heeft een comeback gemaakt!

De Japanse producent Bandai heeft het diertje nieuw leven ingeblazen voor een nieuwe generatie, zo is te lezen in het Amerikaanse Wired. Deze nieuwste versie van de bekende gadget heet de Tamagotchi On. Hij lijkt qua vormgeving erg veel op het oudere model maar is nu in kleur verkrijgbaar, heeft bluetooth en is daardoor ook een stuk duurder.

Er is heel veel hetzelfde gebleven, je moet nog steeds met alle liefde zorgen voor je kleine diertje, anders gaat hij gewoon door. Je moet ‘m eten geven, in bad doen en ermee spelen. Ook zijn er minder leuke dingen die je miet doen zoals zijn of haar poep opruimen, tja dat hoort er allemaal bij. Maar deze versie heeft ook nieuwe functionaliteiten! Zo kun je je kleintje uithuwelijken of kleine tamagotchi’s krijgen als ‘ie oud genoeg is. Geweldige nieuwe functionaliteit toch? zo maak je je eigen Tamagotchi familie! Heb jij al een naam in je hoofd voor je nieuwste aanwinst?

Wil je heel graag een Tamagotchi maar ben je bang dat je niet genoeg tijd hebt voor alle verzorging? Ook daar is een oplossing op gevonden: Er zit nu ook een hotelfunctie op waardoor je je geliefde huisdier een dagje daar onder laten brengen en waar hij wordt verzorgd! ZO gaat je geliefde diertje niet dood wanneer jij even geen tijd hebt!

Over 74 dagen is je nieuwste verslaving verkrijgbaar!

Bron: Tweakers