Alleenstaande moeder zijn betekent niet dat je alleen bent: je kind is de liefde van je leven

Moeder zijn is geen gemakkelijke taak, maar een alleenstaande moeder zijn is echt een uitdaging. Ik denk dat er geen moediger en bewonderenswaardiger vrouw is dan een alleenstaande moeder. Ik had nooit gedacht dat ik op mijn jonge leeftijd een alleenstaande moeder zou worden, maar weet je? Het is het beste wat me ooit is overkomen in het leven. Bedankt leven, dat je me mijn “prins op het witte paard” hebt gegeven, mijn vertrouweling, mijn grootste en eeuwige liefde. Ik ben bijna drie maanden moeder en heb in deze periode echt meer geleerd dan in mijn hele leven.

Alleenstaande moeder zijn betekent niet dat je alleen bent: je kind is de liefde van je leven

Een alleenstaande moeder zijn betekent een volwassen, moedige, sterke, gedurfde vrouw worden, een vechter, in staat om alles te doen. Natuurlijk zijn er donkere momenten, vol verdriet, woede, onzekerheid, dit overkomt iedereen, maar de tijd heelt alles. Nu ik moeder ben, heb ik een enorme reden om overeind te blijven staan; het klopt misschien wel, ik moet dubbel zoveel werk doen, een dubbele inspanning, maar het is absoluut de moeite waard voor mijn kleine prins.

Alleenstaande moeder zijn betekent niet dat ik alleen ben: ik heb mijn baby, de grote liefde van mijn leven. Ik heb een grote verantwoordelijkheid om een kind op te voeden om een goede man te worden, met waarden, en dat hij weet hoe hij de vrouwen in zijn leven moet respecteren en waarderen, maar ik weet al dat ik erin zal slagen!

Ik weet dat er veel vrouwen in mijn situatie zijn die niemand hebben om hen te ondersteunen, maar vergeet niet, lieve single moeder, je bent niet alleen: je wordt elke dag van je leven wakker naast de prins op het witte paard, de enige geweldige motor die je zal helpen jezelf te verbeteren, elke dag weer.

Bron: Bekijk deze video