Als jullie dit bij elkaar kunnen doen dan is jullie relatie sterk genoeg om alles te overwinnen

We zijn allemaal op zoek naar die ene perfecte man of vrouw die ons leven compleet maakt. Zo zoeken we online datingsites af, doen we aan dating opzich en gaan we de kroegen en barren in om te gluren of er nog een heerlijke toekomstige man of vrouw ergens op ons aan het wachten is. Of je nu al wel of geen relatie hebt of wilt, hoe dan ook: Heel veel om ons heen draait altijd om een relatie en de liefde. Zo heb je duizenden romantische films, die vaak een heel erg onrealistisch beeld scheppen maar waar we toch allemaal wel in willen geloven en hebben we honderden verschillende datings apps om maar “de ware” te vinden of een hottie gewoon voor een nacht.

Als je eenmaal een relatie hebt is het vaak een uitdaging om deze na een lange tijd te behouden! Nadat de eerste maanden en jaren voorbij zijn, waarin je vaak met een roze bril hebt geleefd, zijn er ineens allemaal zaken die er ook toe doen en waar je je ineens aan kunt gaan ergeren. En dat is bij iedere relatie anders.

Wat wel vaak bij iedere relatie hetzelfde is, is dat het laten van een scheetje het allerergste lijkt wat je kan overkomen als je net met iemand samen bent.Na een paar jaar laat die hete man of vrouw van jou ineens een scheet die met opzet was. Er is dan niet eens meer sprake van een luchtje die per ongeluk ontsnapte. Als hij jou met zonder blikken of blozen “de wind van voren” geeft (pun intended) dan zit het wel gebakken tussen jullie. Scheten laten bij je lover is namelijk een heel goed teken.

Uit onderzoek van Mic blijkt dat de meeste mensen na zo’n 2 tot 6 maanden samen voordat ze hun eerste scheet laten. 1 op de 5 mensen laat zich na een paar weken in de relatie al compleet gaan en een kwart wacht 6 maanden tot een jaar. Slechts 7% van de ondervraagden beweert nooit een scheet te laten bij zijn partner.

paris-hilton-be-like-gif-R0jWWtH1CtFEk

“Scheten zijn gewoon geestig”, schrijft een van de ondervraagden. “Als je elkaars humor eenmaal begrijpt en elkaar beter kent, wordt het makkelijker om met dit soort natuurlijke gebeurtenissen om te gaan. Dat aan het licht brengen in een relatie is gewoon een kleine drempel.”

Laat jij dus een scheetje in het bijzijn van je partner, dan is er geen man overboord want dat geeft alleen maar aan dat de ander zich heel erg op zijn gemak voelt bij je. Keep up the good stinky work!