Als oudere man overlijdt, ontdekken buren dat hij een tas in zijn huis had met spullen voor hun kind

Kerstmis is nog ver weg, maar dit is een geweldig verhaal dat zeker wat warmte voor de feestdagen zal oproepen. Een buurt in Glamorgan, Wales, is onlangs een langdurige inwoner verloren. Ken Watson was 87 jaar toen hij overleed, en hij was bekend om zijn levendige persoonlijkheid.

oudere man gaat bungeejumpen

Nadat Ken overleden was, vertelde zijn buur Owen Williams Wales Online een kort verhaal over de eerste keer dat hij en Ken elkaar ontmoetten. Owen woonde al drie jaar in de buurt toen hij besliste dat hij alle buren in zijn straat wilde ontmoeten. Hij ging naar het huis van Ken om hallo te zeggen, maar Ken was er niet. De volgende dag zag Owen de 83-jarige man terwijl hij energiek een 6 meter lange ladder aan de bovenkant van zijn huis aan het beklimmen was, en hij vertelde dat dit echt typisch voor de man bleek te zijn.

Ken had zelf geen kleinkinderen, maar tijdens de vakanties bracht hij graag tijd door met de buurtkinderen. Nadat Ken overleed, was de buurt verdrietig, en de familie van Ken begon de spullen in zijn huis te ordenen.

View this post on Instagram

Christmas time is here again

A post shared by Owen Williams (@owswills) on

Vlak daarna kreeg Owen een bezoekje van de dochter van Ken. Ze droeg een plastic tas met een geweldige verrassing erin. In de tas zaten talloze cadeautjes die Ken voor Owens tweejarige dochter Cadi had gekocht. Ken stond erom bekend dat hij altijd zei dat hij 100 jaar wilde worden, en de tas bevatte genoeg cadeaus voor ieder jaar tot Cadi 16 zou worden.

Er waren 14 cadeaus ingepakt in de tas die ieder jaar gegeven zouden moeten worden. Toen de familie de cadeaus zag, besloten ze dat ze ten minste één van de cadeaus open moesten maken. Toen ze het cadeau openden, bleek dit het klassieke kinderboek “Christmas Eve at the Mellop’s” van Tomi Ungerer te zijn.

Het gezin Williams zegt dat ze de andere cadeaus voor de komende jaren bewaren, precies zoals Ken het gewild had. De familie plaatste op Twitter dat ze nu cadeaus hebben tot het jaar 2032, en dat ze ieder feestseizoen levendige herinneringen aan hun buur zullen oproepen. Veel mensen die het verhaal op Twitter lazen waren ontroerd, en lieten emotionele reacties achter die de familie aanspoorden om iedere kerst Ken te blijven herdenken.

Heb jij buren als Ken waar iedereen gek op lijkt te zijn? Laat het ons weten in de reacties, en breng je vrienden en familie op de hoogte van dit verhaal!

Bron: APOST

Wat vind jij? Reageer hieronder