André gesnapt: hij slaapt weer thuis bij Monique!

André Hazes heeft de nacht weer doorgebracht bij zijn ex Monique Westenberg. Dit blijkt uit exclusieve foto’s die de Telegraaf/Privé in handen heeft.

Monique kwam dinsdag terug uit Curaçao, waar zij een lange tijd vakantie vierde met haar zoontje. Ook Andre was op het eiland te vinden met zijn band. Volgens vele verhalen en beelden die Shownieuws exclusief kon uitzenden, zouden de twee het weer erg goed met elkaar kunnen vinden. Zo goed zelfs, dat André direct na haar thuiskomst al de nacht bij (en met?) haar heeft doorgebracht.

Volgens Privé gingen de gordijnen pas tegen twaalf uur s’middags open en kwam André toen naar buiten. Met capuchon op sprintte hij van de voordeur naar het portier van zijn auto. Toen hem werd gevraagd of alles weer goed was met Monique, reageerde André enkel met een lach. Een veelzeggende, volgens degene die André spotte.

Twist

Bridget en André maakten maandag, na berichtgeving in Shownieuws, bekend dat zij uit elkaar zijn gegaan. Al direct doken en verhalen en beelden op van een mogelijke liefdesreünie tussen André en Monique. De zanger leek het, voordat de breuk officieel was, alweer iets te gezellig te hebben gehad met Monique. Dat is in de exclusieve Shownieuws-video hieronder te zien.

Bron: Shownieuws