André Hazes vertelt pikant detail over het leven met zijn Monique

André Hazes is natuurlijk een iemand die wel van een grapje houdt, en dat weten we allemaal. De zanger deelt vaak eerlijk over wat er allemaal met hem aan de hand is, soms zijn gezondheid en gesteldheid, soms over zijn relatie die in zich in zwaar weer bevindt maar nu een leuker bericht en een bericht wat misschien een beetje To Much Information is! Maar we smullen ervan!

André is samen met zijn liefje Monique Westenberg op een romantische vakantie naar Italië, Venetië. Gewoon even lekker samen, zonder de kleine André. In zijn Instagram Stories doet André een pikante onthulling over hun wilde intieme leven met zijn mooie Monique.

View this post on Instagram

Je bent toch gezegend als je wakker word naast iemand die meteen zo knap is???? @moniquenoell heeft dat geluk!❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

“We hebben het zo gezellig samen hè”, begint André zijn verhaal. “Dat we die maanden apart leven, dat wordt dan zo goedgemaakt hier.” Monique reageert lachend: ”Je bedoelt die vier keer seks in twee dagen?”

“Nee, vier keer in drie dagen!”, verbetert André zijn vriendin. “Gisteravond, vanochtend met wakker worden, de eerste nacht in het hotel op Schiphol. Eergisteren. Het is niet normaal, het is alsof we elkaar weer gevonden hebben.” Klinkt alsof de twee weer helemaal verliefd zijn! Heerlijk om te zien

https://www.instagram.com/p/BuqfX7fgOkV/

Wat vind jij? Reageer hieronder