André van Duin overladen met mooie berichten na optreden in ‘DWDD’

André van Duin wordt sinds zijn optreden vrijdagavond in De wereld draait door bedolven met lieve berichten. “Ik heb mensen er blijkbaar een plezier mee gedaan.”

De komiek was vrijdagavond te gast bij DWDD en praatte met Matthijs van Nieuwkerk over het verlies van zijn partner Martin. Ook verraste hij de presentator en de kijkers thuis met een prachtig lied.

Zoveel respons

Aan tafel zong André het nummer La Bohème van Charles Aznavour en ontroerde zowel Matthijs als de kijkers thuis. Na dit optreden werd André bedolven onder positieve reacties. Hij kreeg maar liefst 150 lieve sms’jes. “In mijn hele loopbaan heb ik nog nooit zoveel respons gekregen op een tv-optreden. Ik heb mensen er blijkbaar een plezier mee gedaan”, vertelt hij in een interview met het AD.
André wil iedereen persoonlijk bedanken en stuurt dan ook alle fans een berichtje terug. “Ik wil niet knippen en plakken, ik wil er ook iets persoonlijks bijzetten.”

Steun

André praatte in DWDD ook voor het eerst open op televisie over hoe het met hem gaat sinds het verlies van zijn partner Martin Elferink. De grote liefde van André van Duin overleed op 13 januari 2020 van dit jaar aan de gevolgen van botkanker.

Ook na het overlijden van Martin werd André overladen met steunbetuigingen. “Nu ik toch thuis zit, pak ik die stapel er binnenkort nog eens bij, ik heb nog helemaal niet de gelegenheid gehad alles te lezen en beantwoorden. Die steun heeft me goed gedaan.”

Bron: Libelle, ADRTL Boulevard