Bachelorette-Jordy had date met Gaby al gepland: “Ze is echt een clown”

Bachelorette-Jordy had date met Gaby al gepland: “Ze is echt een clown”

Tijdens de reünie van The Bachelorette maakte Gaby Blaaser duidelijk dat ze niet met winnaar Joey van Herle verder wilde, maar wél nog eens een hapje wilde eten met afvaller Jordy Jahmal. Die kans kreeg laatstgenoemde echter niet meer, want nog dezelfde dag werd Gaby gespot met voormalig autocoureur Bas Schothorst.

‘Mijn broek zakte er van af’

“Ik denk dat het helemaal in de soep gelopen is”, reageert Jordy, die gisteren al middels een foto met opgestoken vingers reageerde op het kiekje van een ‘datende’ Gaby met Bas. “Dan denk ik: waar ben je mee bezig? Dan vind ik je gewoon echt een clown. Je zegt het ene, maar doet uiteindelijk het andere. We zouden gaan eten, de date stond al gepland, maar opeens zie je die foto. Daar zakte mijn broek wel van af.”

“Het is wel heel toevallig dat zij eerst aan die gozer gelinkt wordt, vervolgens worden ze zoenend gespot en gaan ze ergens zitten waar het zwaar openbaar is. Hoe graag wíl je dan gezien worden? Er zat een gedachte achter, honderd procent”, is Jordy zeker. “Het is één grote poppenkast. Ze zei dat ze op zoek was naar de liefde, maar dat wordt nu wel een sterk verhaal, hè.. Als ik Gaby in één woord moet omschrijven nu? Dan blijf ik bij: clown. Dat vind ik haar op dit moment. Of ik nog met haar af zou willen spreken als ze spijt krijgt? Nee, niet meer”, besluit hij het interview met De Telegraaf.

‘Even je hersenen gebruiken dan’

Gisteren sprak Jordy al woorden van dezelfde strekking in een live-video met Youtuber FawryNotSawry: “Volgens mij heeft ze het zo gespeeld dat ze uiteindelijk niks meer met ons te maken wil hebben. Geen Joey, mijzelf niet. We zouden gaan babbelen, wat eten. Maar als je dan zó in het nieuws komt, zo ‘per ongeluk’ die foto naar buiten komt.. Je moet even je hersenen gebruiken dan.”

https://www.instagram.com/p/CDTU4fEJxws/?utm_source=ig_embed

Bron: LoveReality