Bange ouders bekijken babycam en zien een “mannelijke geest”

Een jong stel beweert dat ze door een gewelddadige ‘schizofrene geest’ uit hun huis worden verdreven nadat uit beeldmateriaal een ‘spookachtig mannetje’ langs de wieg van hun dochter liep.

Moeder Heather Brough, 25, uit Michigan, ontdekte drie diepe ‘paarse krassen’ op de wang van haar baby van een jaar nadat ze haar uit een dutje had ontwaakt.

De onverklaarbare verwondingen van haar dochter Lily, brachten Brough en haar verloofde Josh Higgins (30) ertoe, die in het pension van zijn moeder woonden, om hun babycamera te controleren.

En bij het bekijken van het beeldmateriaal beweren ze dat er een mannelijk figuur voorbij Lily’s bedje is gestuit voordat hij weer verdwijnt.

Het koppel is nu actief op zoek naar een nieuw huis om weg te komen uit het ‘spookachtige’ pand – nadat paranormale onderzoekers bevestigden dat het huis ‘paranormale activiteit’ had.

De moeder van Josh zei dat de voormalige eigenaar van het huis een oudere dame was die ‘een hele lange tijd met een gebroken heup lag’ totdat ze dood onderaan de trap werd gevonden.

Haar schizofrene broer woonde enkele jaren later tot zijn dood in het pension.

Mevrouw Brough zei: ‘Dit is een geest – ik weet niet wat de bedoelingen zijn, maar op dit moment wordt ook fysiek schadelijk. Dit heeft ons ertoe gebracht zo snel mogelijk te vertrekken. We zijn hier zo snel mogelijk weg.

‘Het zien van Lily’s gezicht met de krassen was zo bizar en beangstigend. Er was geen verklaring hoe dat zou zijn gebeurd. Het gebeurde binnen 20 minuten.

‘We vroegen ons af of ze zichzelf had gekrast, maar toen we haar handen met de krassen vergeleken, klopte het niet. Ik denk dat het mogelijk is dat dit de vorige huurder was, ‘voegde ze eraan toe.

De schijnbaar enge waarneming op hun baby camera is verre van de eerste voor mevrouw Brough, die beweert dat ze maanden van spookachtige gebeurtenissen voorafgaand aan het incident heeft meegemaakt.

Ze beweert geschreeuw te hebben gehoord en stampen en lachen, terwijl ze alleen thuis was en zelfs uit haar slaap werd gewekt door het geluid van een mannelijk geschreeuw.

‘Er zijn tijden geweest dat ik en mijn verloofde’ s morgens wakker werden en ik een boze mannelijke stem hoorde – alsof iemand zijn teen had gestoten’, legde ze uit.

Zie hieronder de enge beelden: