Bekijk hier de allereerste beelden van het derde seizoen van The Sinner

The Sinner is zo’n serie waar je je maanden lang op kan verheugen. Het eerste seizoen was vrijwel direct één van de meest succesvolle series op Netflix. Ook seizoen twee was een hit en momenteel is het afwachten tot we het derde seizoen kunnen bingewatchen. Gelukkig heeft Netflix éindelijk een sneak peek en weten we net iets meer over wat ons te wachten staat.

the sinner

Al eerder schreven over acteur Matt Bomer, de man die de hoofdrol te pakken heeft in het derde seizoen. Hij speelt de rol van Jamie die bevriend is met Nick Haas, een schoolvriend van vroeger. Na een verassingsbezoek jaren later verandert hun vriendschap volledig.

Sneak peek nieuw seizoen

Een officiële trailer is er nog niet maar na het zien van deze sneak peek zal het niet al te lang meer duren. Ja, het is kort en zien we nog vrij weinig maar wat wel duidelijk is, is dat er een heftig auto ongeluk is geweest. Afijn, zie hier de eerste beelden:

Ook acteur Matt Bomer deelt het volgende op zijn Instagram pagina:

Ook de exacte datum is nog duidelijk, wel weten we dat het pas te zien zal zijn in 2020. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Bron: FEM FEM