Ben je geboren in augustus? Dan beschik je over deze mooie eigenschappen

Is augustus jouw geboortemaand? Dan is iedereen dikwijls op vakantie wanneer jij je feestje geeft. Maar niet getreurd. Want mensen die geboren zijn in de zomermaand zijn wél gezegend met een heel scala aan goede eigenschappen.

Dít zijn de bijzonderste eigenschappen van augustus-baby’s. Herken jij jezelf erin?

Ras-optimist

Bij jou is het glas altijd halfvol. Je wordt door je vrienden en familie altijd omschreven als het zonnetje in huis. Volgens onderzoek zijn mensen die in augustus zijn geboren zo positief ingesteld omdat ze als baby meer vitamine D binnenkregen dan andere kinderen. Hierdoor zijn ze ook minder vatbaar voor depressies.

Zelfverzekerd

Als we de astrologie mogen geloven zijn mensen die in augustus geboren worden van nature erg charismatisch. Ook zijn ze volgens de sterren zelfverzekerd, trots en echte doorzetters. Da’s een prachtig rijtje aan eigenschappen, niet?

Gezond verstand

Er is meer. Want hoewel augustus-kinderen echte doeners zijn, zijn het wel rationele denkers. Ze maken niet snel impulsieve beslissingen, waardoor ze dus ook niet snel grote fouten maken. De kans is dan ook groot dat mensen graag naar jou toe komen voor advies of wijze raad.

Romanticus

Jij zwijmelt weg bij iedere romantische komedie en gelooft – zelfs als je vrijgezel bent – in ware liefde. Mensen omschrijven je soms als een hopeloze romanticus, maar jij bent serieus als het op de liefde aankomt. Heb jij jouw prins op het witte paard ontmoet? Dan laat je hem ook niet meer zomaar gaan.

Goede vriendin

Als je in augustus geboren bent, ben jij een hele goede en betrouwbare vriendin. Je staat altijd voor jouw beste vriendinnen klaar en bent attent en zorgzaam. Het geluk van anderen vind jij erg belangrijk en er kan dan ook écht op jou gebouwd worden.

Bron: Margriet & Libelle. Beeld: iStock