Bewijs: Rodanya is wél vreemd gegaan met Danicio

Er is heel veel om te doen, die laatste nacht tijdens dreamdate zijn er toch wel hele rare dingen gebeurd en te horen maar Rodanya blijft zeggen dat er niks gebeurd is.. We zullen het volgende week misschien wel zeker weten maar voor nu moeten we onze eigen mening maar vormen. En daar hebben we nu dit bewijs in de vorm van Morgan voor om die te vormen:

Je hebt natuurlijk altijd meerdere kanten aan een verhaal: je hebt de Rodanya;s verhaal, Danicio’s verhaal en de waarheid. En het zou nu best kunnen dat Morgan de waarheid vormt in dat verhaal.

Rodanya deed tot op het laatste moment alsof er niks is gebeurd tussen haar en de mooie Danicio, terwijl hij in Nederland beweert dat er wél gezoend is. En het zou vanuit Rodanya zijn gekomen omdat zij hem zou hebben vastgepakt op de rand van het bed?!

De vraag is wie van hen liegt en we dachten even dat we pas volgende week achter het antwoord zouden komen. Maar niets blijkt minder waar. In een gesprek met Olcay Gulsen vertelt Morgan haar dat de aap uit de mouw is gekomen. Na veel vragen heeft hij uit Rodanya gekregen wat er is gebeurd – de zoen – en inmiddels is de relatie verbroken.
Maandenlang gelogen Morgan vertelt verder dat Rodanya maandenlang het vreemdgaan heeft ontkend. En oké, we hoeven natuurlijk niet te doen alsof Morgan zo’n lieverdje is geweest in de relatie, maar toch. Maandenlang niks zeggen over iets wat schijnbaar wel is gebeurd, is echt lastig en hard.

Bron: Beautify