Bij deze wijnbar word je gekoppeld op basis van je wijnvoorkeur

Rode wijn, witte wijn of een lekker rosétje gaat er bij ons op z’n tijd wel in. Een glas in de zon op het strand of op een date in de plaatstelijke kroeg. Hoe leuk als je date precies van dezelfde wijn houdt? Moet je de ware nog wel even vinden… Gelukkig is er hulp onderweg, want volgend weekend is er een speciale first dates wijnbar, waar je wordt gekoppeld op basis van je wijnvoorkeur. Hoe leuk is dat? Lees hier waar je moet zijn.

Daten met iemand op basis van je wijnvoorkeur

Ben je al een tijd aan het daten maar zit the one er nog niet bij? Heb geduld, wellicht kom je hem/haar volgend weekend wel tegen. Dan opent namelijk tijdelijk de ‘first dates wijnbar’, waarbij je wordt gekoppeld aan iemand op basis van je wijnvoorkeur. Pays d’Oc IGP introduceert de bar op het Amsterdam Wine Festival.

Bij de bar zoeken ze voor jou de perfecte match nadat jij hen vertelt van welke wijnen je houdt. Gaat jouw hartje hier nu al sneller van kloppen? Dan moet jij volgend weekend naar onze hoofdstad. De first dates wijnbar vind je namelijk op het Amsterdam Wine Festival en dat vindt plaats van 27 t/m 29 september op het Westergasterrein Amsterdam.

wijnbar date

Bron: Girlscene