Bizar: “Overleden” hond kruipt zelf weer zijn graf uit

Toen het baasje van de 18-jarige hond Dik constateerde dat het beestje al een paar uur niet meer had bewogen, was hij in de veronderstelling dat zijn viervoeter was overleden. Dik was niet meer wakker te krijgen en zijn baasje besloot hem dezelfde dag nog naar een dierenbegraafplaats te brengen

Eenmaal daar aangekomen nam het afscheid van zijn trouwe vriend.

Een paar uur later kreeg de man echter een raar berichtje. Dik bleek namelijk nog springlevend te zijn. De bejaarde hond die levend was begraven, had blijkbaar héél diep liggen slapen. Toen het beestje eindelijk ontwaakte kroop hij eigenhandig uit zijn graf. Een paar voorbijgangers vonden de uitgeputte hond en brachten hem naar een dierenopvang in de buurt.

Medewerkers van het centrum gingen via sociale media onmiddellijk op zoek naar de hondeneigenaar, die zich niet veel later meldde. Volgens Irina Mudrova, leidinggevende van de opvang, kon het baasje van Dik het dier niet wakker krijgen. “Gelukkig begroeven ze hem niet diep onder de grond en kon hij zelf uit het graf komen”, aldus Mudrova. Hoewel het baasje van Dik in eerste instantie dacht dat het om een grap ging, was hij dolblij toen hij weer herenigd werd met zijn hond.

Bron libelle.nl

Wat vind jij? Reageer hieronder