Bodyguards komen met het echte verhaal over Privé-leven van Michael Jackson

Matt Fiddes, de vroegere bodyguard van Michael Jackson, is klaar met alle berichten die de ronde doen sinds de documentaire die te zien was op NPO: Leaving Neverland. Hierin verklaarden twee jongens te zijn misbruikt en een liefdesrelatie met de popster te hebben gehad. Matt is er klaar mee en besluit daarom dat hij zelf een boekje open doet over zijn jaren met dé King of Pop.

Matt was jaar in jaar in jaar uit dag de bodyguard van Michael en woonde in die tijd ook bij de zanger. Hoewel hij steeds heeft geweigerd om mee te werken aan de interviews, wil hij nu de King of Pop verdedigen en zijn kant van het verhaal vertellen, al dan niet samen met een ander voormalig bodyguard: Bill Whitfield.

„Van jongs af aan werd hij omringd met bodyguard. Als iemand bij hem wilde komen, moest die persoon langs ons. Wij hielden zijn privéleven een geheim, want hij wilde dat ‘zijn leven de grootste show op aarde’ was. Dat liep mis, want hij is er niet meer om zichzelf te verdedigen. Mike, we verdedigden je tijdens je leven, en in de dood verdedigen we je nalatenschap, je familie en vooral je kinderen”, aldus Matt.

„Je wil het misschien niet horen, maar hier komt de waarheid van twee mannen die hem goed kenden, die aan andere kanten van de wereld wonen, met heel verschillende levens en periodes samen met Michael. Feiten liegen niet, mensen wel”, Aldus de voormalige bodyguard

Dit bericht bekijken op Instagram

“It's incomprehensible for me how anyone could not see the direct connections between Jackson's impact on pop culture and MTV and WWF's rise to national level prominence and pop culture frenzy in the mid 80's. In my opinion, Jackson clearly paved the way for a larger than life show that wrestling quickly saw and joined during this 1980's visual art revolution. Jackson made mini movies/video's the norm. Please then tell me how "Piledriver" the video is not a direct effect of Jackson's pop culture influence.” – Ernie Lanford Can you think of any part of pop culture where Michael Jackson’s influence cannot be seen or felt?

Een bericht gedeeld door Michael Jackson (@michaeljackson) op

Onderzoek
Eerder schreef the Washington Post dat Michael’s kinderen, Prince (22), Paris (21) en de 17-jarige Bigi (Blanket), experts hebben ingehuurd om onderzoek te doen naar Wade Robson en James Safechuck die Michael beschuldigd hebben.

Volgens een anonieme bron bereiden de drie Jackson-kinderen een rechtszaak voor waarin ze de twee mannen beschuldigen van fraude, valse verklaringen en het toebrengen van emotionele schade. De drie erfgenamen van de King of Pop zouden niet uit zijn op geld, maar op een verontschuldiging van Robson en Safechuck.