Camerameisje verdient geld door sexy gebarentaal te doen met dove mensen

Een voormalig Disney World heeft de volwassen industrie opengesteld voor doven en slechthorenden door als webcammodel te werken met gebarentaal. Crystal Rivers, uit Florida, verdient tot €8200 per maand. Ze werd een vloeiende spreker van de Amerikaanse Gebarentaal na een les op school toen ze 8 jaar oud was. Het inspireerde haar om het goed te leren.

Ze gebruikte haar vaardigheden vaak tijdens haar verblijf bij Disney World, 3 jaar geleden begon ze te webcammen en een paar maanden later begonnen haar uitzendingen van sexy gebarentaal toen een dove kijker hiernaar vroeg. Crystal, die single is, zei:

“Ik ben de enige webcam model waarvan ik weet wie ook ASL kent. Ik open een hele nieuwe wereld voor mensen. Ik wil dat al mijn fans goed met me kunnen communiceren en niet alleen moeten zitten en typen. Ik doe allerlei verschillende dingen op camera. Soms praat ik over mijn leven, soms stream ik mezelf terwijl ik games speel en soms doe ik meer volwassen dingen, zoals dansen en spelen met mijn borsten. ‘Ondanks dat ik vies praat of kreun blijf ik doorgaan met gebarentaal. Het kan een beetje raar aanvoelen, maar op die manier kunnen al mijn fans me horen. ”

Ze belandde op 18-jarige leeftijd in Disney World en Crystal, die opgroeide en droomde om lid te worden van het Peace Corps, herinnerde zich hoe blij gasten zouden zijn als ze ASL gebruikte.

Ze zei: “Als klanten ooit niet op mij zouden reageren, probeerde ik gebarentaal, voor het geval dat, en als ze doof of slechthorend waren, zouden hun ogen oplichten. Ik kan mezelf perfect horen, dus veel mensen vroegen me hoe ik het kon, maar de waarheid is dat ik mensen wilde helpen.”

“Zoals bij elke taal duurde het een tijdje, maar de beste manier om te leren is door te oefenen. Na een les op school te hebben gehad toen ik 8 was, herinnerde ik me dat meer dan 5% van de wereld gehoorverlies heeft en toen dacht ik:

“Dat is veel van de wereld waarmee ik niet kan communiceren. Iedereen wil communiceren en hun verhalen delen. Het leek zo oneerlijk dat ik niet met deze mensen kon omgaan.”

Crystal was al op jonge leeftijd vastbesloten om ASL te leren en uiteindelijk maakte ze vrienden met een aantal dove mensen toen ze 14 was, die haar vaardigheid verder heeft helpen verbeteren. Toen ze 20 was en bij Disney World werkte, sprak een vriendin haar over webcammen en pikte ze haar interesse.

Die avond ging Crystal naar het internet om te lezen wat er nodig was om een ​​camgirl te zijn, en hoe je aan de slag kon gaan – en vervolgens na wat gespaard te hebben, heeft ze haar laptop gekocht.

“Ik ben er gewoon voor gegaan,’ zei ze. ‘Ik was erg nerveus voor mijn eerste cam-sessie. Ik zat gewoon bijna 8 uur online, chillen op mijn bank, films kijken en chatten. ‘Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar mensen begonnen in te loggen, te kijken en met me te praten. ‘De wereld van cammen is echt een gemeenschap en brengt mensen bij elkaar.”

Crystal stopte uiteindelijk met haar baan bij Disney World om fulltime te gaan werken. Ze vervolgde: ‘Ik was oorspronkelijk van plan om een ​​andere baan te vinden, maar ik hield zo veel van het camwerk en kon niet stoppen. ‘Het was een geweldig gevoel om al mijn fans te leren kennen.

‘Dus besloot ik om fulltime door te gaan en serieus te worden. Tal van andere camerameisjes hielpen met advies over welke apparatuur te kopen, welke laptops, microfoons en camera’s het best functioneerden en waar mijn inhoud moest worden geplaatst. ‘

Het is verbazingwekkend omdat je jezelf kunt zien groeien, en ze kunnen allemaal zeggen dat ze hebben geholpen.’

Het duurde niet lang voordat Crystal een fanbase opbouwde, maar het idee om ASL in haar ranzige video’s op te nemen, kwam bij toeval, toen ze opzocht hoe je een bepaald woord op camera kunt zeggen in een gebarentaalboek dat ze had. Een gebruiker die was ingelogd en naar haar keek, had gevraagd of zij gebarentaal kende.

Het paar raakte al snel in gesprek, wat ertoe leidde dat steeds meer dove fans zich aanmeldden om haar te bekijken. Crystal verdient nu gemiddeld tussen de €3000 en €6000 per maand – hoewel ze wel eens €8200heeft verdiend.

Ze legde uit hoe ze haar geld verdient en zei: ‘Ik verkoop veel via de multimedia-berichtenapp Snapchat. Ik post dagelijkse naakten en douchescènes, evenals video’s van mij die gewoon met fans praten. ‘Ik post zo veel als ik kan om mensen actief geïnteresseerd in mij te houden.

Bron: Metro