Corona Party in Berlijn is soort Love Parade met bootjes

In de tijden van de Love Parade werd Berlijn overspoeld door meer dan een miljoen ravers en technofreaks. Omdat de kosten voor het schoonmaken van het gratis evenement te hoog werden is dit feest uit Berlijn weggegaan en werd het in andere steden gehouden.

Totdat in 2010 het evenement een zwarte bladzijde kreeg in Duisburg toen er door verdrukking om het terrein op te komen 21 doden vielen en minstens 500 gewonden. Er waren plannen om volgend jaar weer een Love Parade in Berlijn te houden, maar sowieso zijn ze daar wel al eerder in de stemming voor een feestje. Deze beelden zijn van een Corona Party op het water en kan het beste omschreven worden als een Love Parade met bootjes.

Als dit feestje legaal is dan kunnen we wel de conclusie trekken dat Duitsland enorme versoepelingen heeft doorgevoerd. Mocht ook niet helemaal, want na herhaaldelijk vragen van de organisatie om afstand te houden werd het feestje eerder gestopt toen duidelijk werd dat dit niet kon, omdat er teveel mensen aanwezig waren.Bron: VKMAG