De 20 meest gestoorde momenten ooit om een selfie te maken

Tegenwoordig maakt iedereen selfies op elk moment. Soms zijn het momenten waarop je er mooi uitziet omdat je je hebt voorbereid voor een feestje. Soms zijn het leuke gedenkwaardige momenten van een geboorte, tot het behalen van een diploma! We willen alles vastleggen en laten zien aan de wereld wat de momenten zijn waar we zo trots op zijn of zo gelukkig en blij van worden.

Soms komt het voor dat mensen een moment heel erg geschikt vinden om een foto te maken maar dat dat echt absoluut niet is. Zo kun je denken aan het moment waarbij je trui in de fik vliegt, er een vliegtuig crasht of een gebouw explodeert. We draaien allemaal een beetje door soms om maar het meest perfecte beeld vast te kunnen leggen.

W hebben de ergste momenten voor je onder elkaar gezet waarvan wij vinden dat een selfie op dat moment niet hekel goed uitkomt! Wat vind jij?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Wat een super onhandige momenten om foto’s te maken! Heb je nog niet genoeg? Op de volgende pagina staan nog veel ergere foto’s waarbij iemand die in de fik staat nog de tijd neemt voor een selfie…