De gehandicapte vrouw komt met een belangrijke boodschap nadat haar auto met hondenpoep werd besmeurd

We leven in een tijd waarin mensen elkaar lijken te beoordelen en het internet heeft hen een platform gegeven om dit zonder beperking te doen. Hoewel we allemaal het advies hebben gekregen om ‘geen boek te oordelen op basis van de kaft’, lijkt het erop dat sommige mensen gewoon niet luisterden toen dit werd gezegd.

Zo’n persoon oordeelde een vrouw met de naam Shellie Chandar toen ze haar auto onlangs op de handicap parkeerplaats zag staan. Toen ze weer in haar auto stapte, ontdekte ze dat iemand hondenuitwerpselen had gepakt en die op haar autoruit had gesmeerd.

Chandar is geen onbekende in het verkrijgen van ‘liefde’ wanneer ze op de handicap plek parkeert. Immers, als je haar voor het eerst ziet, besef je misschien niet eens dat ze een handicap heeft. De makelaar in San Diego heeft echter te maken met verlammende pijn, vanwege haar multiple sclerose (MS), en lopen kan moeilijk zijn.

Volgens de Mayo Clinic is MS een chronische aandoening die het zenuwstelsel beïnvloedt, inclusief de hersenen en het ruggenmerg. Na verloop van tijd veroorzaakt de ziekte schade die het hele lichaam kan beïnvloeden, wat leidt tot verlies van gezichtsvermogen, hevige pijn, gevoelloosheid, zwakte, duizeligheid, trillen en vermoeidheid.

Niet alleen besmeurde de niet-geïdentificeerde vandaal de ruit van de auto met hondenpoep, maar hij spuugde er ook op en liet een deuk achter.

“Ik was ook bij de klant toen het gebeurde, hoewel ik wilde huilen”, schreef ze op Facebook. “Ik deed wat ik het beste kon en lachte het weg.”

Wat nog erger is, is dat haar invaliditeitsplaatje duidelijk zichtbaar was in haar raam toen haar auto werd vernield.

Ze vertelde een lokaal nieuwsbedrijf dat ze naar het ziekenhuis was gegaan om haar moeder die dag te bezoeken, dus ze had al behoorlijk wat stress. De chronische symptomen geassocieerd met MS worden gemakkelijk verergerd door stress.

Ze noemde de vandalisme ‘echt gewelddadig en zo wreed en zo ruw’. Ze gaf ons ook een goede herinnering dat handicaps niet altijd gemakkelijk te herkennen zijn.

“Ik had gewoon het gevoel dat ik het moest doen in de hoop dat de persoon die het deed de video daadwerkelijk zou zien en in zijn broek zou poepen van angst.”

“Denk maar aan het feit dat handicaps niet altijd zichtbaar zijn,” voegde ze eraan toe, “en dat ze niet beseffen wat ik die dag nodig had om gewoon op te staan en klanten te ontmoeten en de dag door te brengen.”

De politie is niet gecontacteerd over het vandalisme, maar ze hoopt dat het individu of de verantwoordelijken de post zullen zien en van gedachten zullen veranderen.

“Ik weet niet wat er die dag met hen gebeurde waardoor ze zo boos op me waren.”