De Temptation verleidingen op een rij, komende weken wordt smullen..

Er is alweer veel gebeurd de afgelopen weken op Temptation Island maar eigenlijk ook weer helemaal niks! Hierbij een korte samenvatting van hoe trouw iedereen is tot nu toe en wat wij denken dat er nog gaat gebeuren!

Lees de status van de koppels tot nu toe en stem mee op onze poll: Temptation island 

1. Rodanya & Morgan

bron:RTL

Rodanya wordt natuurlijk aardig versierd door Testosteron bom Danicio, maar zal ze de Foyt in gaan? Wij denken van Niet! Wat wij wel denken is dat Rodanya een beetje moe zal worden van de terughoudende reactie van Morgan! Hij moest laten zien dat hij Temptation aan kon, maar kan hij dat ook? Als het zo doorgaat kan hij dat niet bewijzen want hij gaat net als Roger elke dag vroeg naar bed en overdag zorgt hij ervoor dat hij niet in aanraking komt met alcohol en de verleidsters maar gewoon veilig omgeven wordt door de mannen.
Wij denken dat Rodanya hier wel achterdochtig van gaat worden..
Zij zijn voor ons: NOT SAFE


2. Demi & Sidney


bron:RTL

Voor ons is dit het meest veilige stel van heel Temptation Island! Demi ziet haar naamgenoot natuurlijk wel als concurrent en gevaar maar wij denken dat zij het enige stel zijn wat zo gek is op elkaar en zo de echte ik laat zien dat we overtuigd zijn van hun wederzijdse liefde. Sidney houdt van aandacht maar houdt maar niet op om over zijn Demi te praten. Als hij wat gedronken heeft krijgt hij een klein beetje interesse in de naamgenote van zijn vriendin maar we zien hier geen dreiging in.
Zij zijn voor ons: SAFE


3. Laura & Roger


bron:RTL

We zien hier een soort tweede Tim & Deborah in! De eerste week zitten ze allebei in hun eigen fantasiewereld en doen ze alleen maar het minimale wat van hen verwacht wordt. Ze huilen een beetje, kletsen wat met hun groepje, mengen zich vooral niet met de verleiders en drinken nauwelijks tot geen alcohol. Heeeel saai stel als je het ons vraag! Maar wij zijn van mening dat dit weer een show is, net als bij onze favoriet van alle tijd: Tim en zijn Deborah Leemans! Zal Roger zwichten voor de prachtige looks van Lizzy en haar charmes! Er komen weer nieuwe dates aan en wij denken dat dit teveel zal zijn voor onze heilige Roger.
Zij zijn voor ons: NOT SAFE


4. Milou & Heikki


bron:RTL

Vaak is het zo dat degenen die jaloers zijn, zelf het gedrag vertonen dat ze zo afkeuren. Dit zien we ook heel duidelijk bij Milou en Heikki! Milou loopt te sjansen en te flirten met Jietse maar wordt boos en teleurgesteld bij het zien van de beelden van Ayleen en Heikki, terwijl Ayleen alleen maar aan het uitdagen is en Heikki daar niet op in gaat.
We verwachten dat Milou zo van streek zal raken door de eigenlijk onschuldige beelden van Heikkie dat ze uiteindelijk zal zwichten voor Jietse omdat ze toch al een slecht beeld heeft van mannen.
Zij zijn voor ons: NOT SAFE

Wat denk jij, Welk koppel zal het overleven? Stem mee via onze pol op! Wij zijn benieuwd

Alle beelden zijn van: RTL