Deze 13 dingen doe je alleen met je asociale BFF

Met jouw BFF kun je lachen, gieren en brullen. Dat nemen jullie vrij letterlijk. Samen de nodige dingen ondernemen en dat met een asociaal randje. Klein beetje maar hoor, want verder zijn jullie keurige dames.

Heb jij ook die ene vriendin met wie je bij bepaalde dingen nét iets verder kunt gaan? Iets grovere grappen en acties? Lees dan snel dit artikel, want het komt jullie zeker bekend voor.

1. Mensen belachelijk maken
Het maakt niet uit waar of wanneer. Er is altijd wel iets of iemand om belachelijk te maken. Even de grond in boren, maar verder is het niks persoonlijks.

2. “Stiekem” foto’s maken van bepaalde mensen
Soms is er gewoon iemand in je omgeving die Snap-waardig is. Helaas vergeet je regelmatig de flitser uit te zetten. Jammer weer dit…

3. Met z’n tweeën languit in de vierzitter zitten in de trein
Een dagje treinen betekent voor jullie als de kippen die vierzitter inpikken. In een tweezitter zitten? Ha, echt niet. De blikken van mensen om je heen zeggen al genoeg.

4. Even samen een grote mond opzetten
Een beetje schelden hier en een vloekje daar. Samen met je asociale BFF is dit de normaalste zaak van de wereld. Verder doen jullie dit natuurlijk voor de grap.

5. Giechelen. Overal
Mensen om jullie heen worden er gek van, maar jullie vinden het heerlijk. Ach ja, meiden staan gewoon bekend om het gegiechel.

6. Roddelen waar geen eind aan komt
“Oooh, heb je dat al gehoord?” Dat is het eerste wat je zegt wanneer je je BFF ziet. Jullie bespreken iedereen tot in de puntjes. Van die ene knappe hunk tot aan jullie vijanden.

foto met beste vriendin

7. Asociaal eten
Asociaal eten is een verzamelnaam voor: met je handen eten, smakken, praten tijdens het kauwen, te veel eten in je mond proppen en zo nu en dan een consumptie achterlaten. Dat komt wel bekend voor, toch?

8. Té hard lachen
Onbeschaamd lachen. Niets is zo heerlijk als dat. Soms lijkt het wel gebrul, maar dat drukt de pret zeker niet.

9. Iets te eerlijk zijn
Als je vriendin iets draagt wat jij niet mooi vindt, zeg je dat gewoon in alle eerlijkheid. Niks geks aan, want dat doet zij ook bij jou. Eerlijkheid duurt het langst zeggen ze weleens.

10. Ongegeneerd fastfood naar binnen werken
Jij en je BFF bestellen zonder schaamte drie hamburgers en een grote friet per persoon bij de McDonald’s. No problemo voor jullie. Na deze vette hap zegt gegarandeerd één van jullie dat ze nog honger heeft. Oeps…

11. Je vriendin uitlachen als ze net iets te diep in het glaasje heeft gekeken
Niks haren vasthouden in het toilet. Jij ligt op de grond van het lachen. Het ziet het gewoon zo grappig uit en daarnaast doet zij dit ook altijd bij jou. Fair enough.

12. Jullie vertellen elkaar alles tot in detail
Wat je toen met die ene jongen hebt uitgespookt en nog veel meer. Je snapt vast wel wat we bedoelen. Too much information.

13. Je leest mee op de telefoon van je BFF
Zonder te vragen kijk je gewoon mee wat je vriendin allemaal doet op haar telefoon. Normaal gesproken zou je dit niet doen, maar bij je BFF moet het kunnen. Ze heeft toch niks voor je te verbergen.

Bron: Girlscene | Beeld: iStock