Deze enge kleine hand- en voetmanicures zijn een ding en ze maken mensen bang

Als je dacht dat je alle bizarre internet trends had gezien die er misschien te zien zijn, nou, denk nog eens na. Een recente manicure-trend is viral gegaan nadat deze werd gecreëerd door Nail Sunny, een nagel- en schoonheidssalonfranchise met vestigingen in zowel Moskou als Los Angeles, en geüpload naar hun enorm populaire Instagram-profiel.

De trend heeft handen en voeten die lijken te zijn afgesneden van poppen en aan nagels zijn gelijmd, maar ze zijn eigenlijk helemaal opnieuw gemaakt met het (ingenieuze?) gebruik van nepnagels. Hoe dan ook, de trend is super griezelig en heeft mensen terecht laten schrikken. Nail Sunny staat echter bekend om hun gekke, over de top nagelcreaties, dus het is geen verrassing dat ze zoiets hebben ontworpen. We hebben maar één vraag: WAAROM?

Nail Sunny heeft een video geüpload van iemand die met zijn manicure pronkt door een soort “catwalk” te doen op een druk trottoir. De vingers zagen er zo levensecht uit, het was ongelooflijk griezelig. Maar geloof ons niet op ons woord. Hier zijn enkele Instagram-opmerkingen om te bewijzen hoe raar iedereen dacht dat de trend ook was.

Als je dacht dat deze trend raar was, bereid je dan voor op wat meer bizarheid. In het verleden heeft Nail Sunny manicures gedaan van vulvas, sperma, tanden met beugels, met was gevulde oren, avocado’s, yoghurt, sneakers …

Nou, de lijst gaat maar door. Natuurlijk, de eigenzinnige manicures en pedicures zijn leuk als internettrends, maar we hopen zeker dat niemand deze daadwerkelijk voor elkaar krijgt terwijl ze eropuit trekken. Maar als de services van Nail Sunny u interesseren, kunt u uw eigen afspraak in Los Angeles boeken door ze op te bellen. Ze zijn meestal volgeboekt, dus u moet mogelijk een afspraak maken ruim van tevoren.