Deze luxe camper van $1.7 miljoen heeft alles wat je maar kan wensen

Met een camper op vakantie gaan straalt niet enorm veel luxe uit. Mensen denken bij luxe vooral aan 5-sterren hotels of soms zelfs hun eigen huis. Niets is minder waar, want aan deze camper ontbreekt er niets.

Luxe camper is huis op wielen

Een camper straalt veelal niet veel luxe uit. Maar wat als je een hotel, huis en vervoersmiddel kunt combineren? Dat is ook precies wat er is gebeurd, daar is The Performance S van Volkner Mobil uit geboren. De luxe camper is de walhalla van de luxe poes dat niet zonder comfort kan, ook op vakantie.

The Performance S is het laatste model van het bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het bouwen van de meest extreem fraaie huizen op wielen. De camper is 12 meter lang en heeft een tweepersoonsbed, een volledige keuken, een woonkamer en moderne badkamer. Op die manier biedt het genoeg plek om met je vriendin of vrienden er eens een weekje tussenuit te knijpen.

Is dit nog niet genoeg voor je en heb je nog een mooie wagen thuis staan? Dan neem je die toch mee. Het rollende huis is namelijk tevens in het bezit van een electro hydraulische lift waarmee je jouw Ferrari, Porsche of elk andere auto met je mee kan nemen. De prijs voor dit alles? Een slordige $2 miljoen, 1,7$ om precies te zijn. Met dat geld weet je wel zeker dat gebrek aan luxe geen excuus meer kan zijn.

Bron: Architecture Design & MAN MAN
Fotografie: Volkner Mobil