Deze meisjes zijn na jaren van elkaar gescheiden en het resultaat is verbluffend

Kendra and Maliyah Herrin zijn nu beiden 17 jaar en zijn geboren als een siamese tweeling. Op hun 4 jarige leeftijd hebben zij een operatie ondergaan waarbij artsen heb van elkaar gingen scheiden. Hierbij hebben ze beiden 1 been gehouden nu het niet mogelijk was om beiden met twee benen achter te laten.

Al toen hun moeder zwanger was kwamen de artsen erachter dat de kinderen een lever en een nier deelden met elkaar, dit bleek inderdaad het geval na de bevalling.

Onze ouders hebben ervoor gekozen om ons een individueel leven te geven door ons te scheiden. Als we niet gescheiden waren, hadden we nooit onze eigen en individuele vriendschappen kunnen hebben en een avondje thuis kunnen blijven als de ander uit wilde gaan.

Kendra kreeg bij de operatie de gezamenlijke nier en Maliyah moest aan de dialyse toen de artsen erachter kwamen dat de nier die zij van haar moeder Erin had gekregen niet werkte. Nu zijn ze beiden gezond en werkt de nier die Maliyah gekregen heeft van een donor helemaal naar behoren.

Ze zitten beiden full time op school en zeggen dat, ondanks ze het soms fysiek niet kunnen bijbenen, nog nooit gepest zijn. Zij zijn juist voor velen een bron van inspiratie geworden, zeggen andere schoolgenootjes.

“meestal zijn het kleine kinderen die naar on staren, als het volwassenen zijn die naar ons staren – zouden ze beter moeten weten!”

De meiden zeggen dat ze wel gescheiden hadden moeten worden omdat de artsen voorspelden dat ze rond hun achtste niet meer op 1 nier hadden kunnen leven. We noemen het onze “ui elkaar haal – dag” aangezien we het toentertijd niet helemaal konden snappen.

View this post on Instagram

THANKS FOR 1000 FOLLOWERS!!!

A post shared by Kendra & Maliyah Herrin (@herrintwins) on

Moeder Erin is trots op haar meiden en hoe zelfstandig en zelfverzekerd zijn!

Wij kunnen niet anders zeggen dat dat het echt een bron van inspiratie is!

Dit is hoe de kanjers er nu uit zien:
https://www.instagram.com/p/BuWyvZFhDSJ/

https://www.instagram.com/p/BoCbp4ABFs9/

View this post on Instagram

WE WENT TO PROM!!

A post shared by Kendra & Maliyah Herrin (@herrintwins) on