Deze schoolspullen bracht iedere 90’s en 00’s kid mee naar school

  Een nieuw schooljaar betekent natuurlijk nieuwe schoolspullen. Ging jij vroeger ook met je moeder je nieuwe items scoren voordat het schooljaar begon, zodat de leukste stationary items op jouw schoolbank lagen? Want no way dat jij vroeger een boring pen had zitten in je boring etui natuurlijk. Deze stationary spullen herken jij als 90’s of 00’s kid vast en zeker allemaal!

  1. Diddl notitieblokken

  Het schoolplein was de plek om dingen te ruilen met je klasgenootjes. Zo ook de welbekende Diddl-plaatjes. En echt niet dat je ze gebruikte om je huiswerk op te maken, want nee je spaarde alle plaatjes in mappen en sjouwde ze elke keer weer mee naar het schoolplein om betere Diddl-plaatjes te scoren.

  2. Buigbare potloden

  Geen saaie potloden voor jou in je etui, want jij maakte je huiswerk rekenen dus mooi met een buigbaar potlood. En dan was het vooral leuk om hierin een knoop te maken. Enne, had jij ook een buigbare liniaal erbij?

  3. Kneedgum

  Tijdens de rekenles zat je stiekem met je kneedgum leuke figuurtjes te maken. Reken er maar niet op dat je de kneedgum ook echt gebruikte om te gummen, daar had je weer andere gummetjes voor.

  4. Gelpennen

  Schrijven met een saaie blauwe pen was natuurlijk niks voor jou. Nope, jij bracht je set gelpennen mee. Voor iedere les een andere kleur. Gelpennen met geur of glitters in de mooiste kleuren.

  5. Vulpen

  Helaas was het ook vaak verplicht om met een vulpen te schrijven en daar had je echt een haat-liefdeverhouding mee. Want oh boy, als de vulpen ging lekken in je schoolschrift…

  Bekijk voor nog meer schoolspullen die iedere 90’s en 00’s kid mee naar school nam naar de volgende pagina!