Dit is hét ultieme bed voor de Netflix en game liefhebber

In volle concentratie voor op je bed of bank moeten zitten om niet te verliezen met een potje Fifa. Net iets teveel geluid in je nabije omgeving om optimaal te genieten van je film. Het zijn dingen die bijna iedereen wel eens meemaakt. Echter is dat met dit bed allemaal verleden tijd. Het HiCan bed is namelijk het ultieme bed voor elke Netflix en game liefhebber.

Er ontbreekt niks aan dit ultieme bed

Bij een eerste blik op dit bed valt er al een hoop op. Zo is het een flinke constructie, die er toch stijlvol uitziet. Natuurlijk is deze gehele constructie niet zonder reden, want dit bed is toch écht het totaalplaatje. De meest opvallende toevoeging is toch wel de 70-inch projectie tv. Ideaal voor een een lekkere gamesessie of een rustig Netflix avondje. Dit laatste kan trouwens nog verder geperfectioneerd worden door geautomatiseerde privacy-jaloezieën die je volledig kan sluiten. Zo heb jij je eigen ongestoorde privé bioscoop. Een Apple tv, Xbox en Playstation kunnen allen optioneel worden ingebouwd. Het bed is trouwens ook volledig automatisch verstelbaar, voor de meest ideale houding tijdens jouw film- en gameavonden.


Ook ideaal voor een goede nachtrust

Natuurlijk zijn al die media snufjes geweldig voor de momenten waarop jij je bed gebruikt als woonkamer. Echter heeft je bed natuurlijk één primair nut: een goede nachtrust. Gelukkig laat HiCan hier geen steekjes vallen, want het bed heeft alles wat je nodig hebt voor dat. ’s Nachts houdt het alle gegevens bij, zoals je slaapritme, ademhaling en hartslag. Daarnaast zijn speakers zo ingebouwd voor ideale geluiden tijdens gamen en films, maar ook perfect afgesteld voor rustgevende achtergrondgeluiden wanneer het tijd is om je ogen te sluiten. Na een goede nachtrust fungeren ze natuurlijk ook als alarm, zodat jij je nooit meer verslaapt.


Het is wel een flinke investering, want je kan jezelf op de wachtlijst zetten voor een prijs van 30.000 euro. Mocht je het nu eerst willen testen, dan kan je ook een nachtje doorbrengen voor ‘maar’ 400 euro.

Bron: MAN MAN