Dit is hoe Morgan reageert op het vreemdgaan van Rodanya

De geruchten gingen al een tijdje, maar met het verschijnen van de nieuwste aflevering van Temptation Island weten we het zeker: Rodanya is de mist in gegaan tijdens de dreamdate. Ze kuste met Danicio, maar probeerde dit eerst nog een tijdje verborgen te houden. ‘Helaas’ is Morgan tóch achter de waarheid gekomen en is het koppel niet langer samen. In Temptation Gossip bespreekt Olcay Gulsen met Morgan hoe hij hierop terugkijkt. Want wat vindt de deelnemer eigenlijk van de acties van zijn ex-liefje?

Morgan reageert op het vreemdgaan van Rodanya
First things first: Morgan zag het vreemdgaan van Rodanya op de állerlaatste dag van hun Temptation-avontuur niet aankomen. Net als de rest van Nederland én België, zo gok ik. Morgan vertelt: “Ik denk dat ze zich niet bewust was van de geluidsfragmenten die er waren. Ik denk dat ze dacht: er zijn geen camera’s, ik heb vrij spel. Het zegt wel dat ze een vrij sluw persoon is. Ze heeft het vrij lang ontkend en ik ben er zelf achtergekomen door gesprekken te voeren en vragen te stellen. In eerste instantie heeft ze het maandenlang ontkend.”

Ook voegt Morgan toe dat hij niets begrijpt van Rodanya’s actie tijdens de dreamdate. Alle dagen heeft ze zich weten te gedragen, en op de laatste dag ging het tóch mis. Daarom hebben de ex-liefjes helemaal geen contact meer met elkaar. “En dat blijft ook wel zo, denk ik” vertelt Morgan daarover. Hij vindt zelfs dat Rodanya zichzelf op deze manier voorschut zet.

EN DIT IS RODANYA’S REACTIE
Maar… van Rodanya’s kant blijft het niet stil. Zij hint dat er meer is gebeurd dan wij in de afleveringen hebben kunnen zien. Zo schrijft ze op Instagram Stories het volgende:

“Prima dat heel Nederland me nu wil uitkotsen omdat ik in jullie ogen ‘schijnheilig’ ben en Temptation me wil neerzetten als een of ander gestoord wijf. Jullie krijgen 1/10 te zien van wat er nou daadwerkelijk heeft afgespeeld. Of je daar nou meteen je conclusie uit moet trekken… Maar goed, ik laat mensen graag in hun waarde en ik geloof in karma, maar me nog meer de grond in willen drukken terwijl je dondersgoed weet wat het hele verhaal is en wat ik heb doorstaan, gaat wel buiten al mijn principes om.”

Ze sluit af met: “Stelletje grappenmakers tegenwoordig!!”

Het lijkt alsof ze met deze tekst doelt op Morgan, die haar nog verder de grond in drukt terwijl hij weet wat ze heeft moeten doorstaan. Hij is immers de enige (of een van de weinigen) die weet wat er tussen hen twee is gebeurd.

Even later post Rodanya een foto van Morgan in het Temptation Gossip filmpje, waarbij ze zet: “Hmm, toch maar wel een heel verhaal naar buiten brengen?” Je ziet de post hieronder.

Wij zijn heel benieuwd waar Rodanya precies op doelt, maar of ze het gaat vertellen? Dat zouden we moeten afwachten.